Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler bu arada Tevez Tottenham'a karşı oynamadı.. Tevez hayırlı olsun diyebilir miyiz? :D

Ben kendi adıma başkana ve yönetime teşekkür ediyorum bu kadar moktan bi kadro ancak bu kadar düzeltilebilirdi. Bu yıl inşallah şanpiyon olursak da ; stoper sol bek ve forvet ile seneye bomba oluruz herkeze iyi bayramlar...

Ben kendi adıma başkana ve yönetime teşekkür ediyorum bu kadar moktan bi kadro ancak bu kadar düzeltilebilirdi. Bu yıl inşallah şanpiyon olursak da ; stoper sol bek ve forvet ile seneye bomba oluruz herkeze iyi bayramlar...

İyi bayramlar ama sol açık ve forvet olmadan şampiyon biraz zor oluruz.

Bu kadroyla şampiyon olmamız kolay olmaz belki ama zor da değil! Fenerbahçe zaten yok, olsa bile kadroları malum. Beşiktaş takım değil, toplama. Bursa'yı geç. Trabzon anca transferlerle belini doğrultur, ama transferler de yeter mi orası meçhul. Geri kalan takımlardan bize kafa tutabilecek bi tanesi bile yok. Tabi Anelka Ordu'ya giderse iş değişir. :asd: Bu sene tek rakibimiz Trabzon olabilir bence, o da kaliteli transfer yaparlarsa.

Herkes toplantıdaymış Floryada

Müdahil olmamız lazım :D

fcnblog FCN Blog

Dedikodu - Galatasaray'ın Marlos için teklifinin 3 milyon euro olduğu ve kulübü ile görüşmelerin devam ettiği iddia ediliyor.

*****in ligde olmadığını kabul edip bu ligde şanpiyon olamıyorsak bizde düşelim kardeşim....

Şampiyonluğun zoru makbul:D zor kolay bu takım bu sene şampiyon allahın izniyle..

Arkadaşlar beklentileri düşürmüşsünüz. Ben de şartlar ne olursa olsun şampiyon olmak istiyorum ve sonuna kadar da destek veriyorum. Ama Fatih Hoca transfer lazım diyorsa transfer lazımdır. Transfer olmadığında sıkıntı yaşamayacak olsaydık Hoca transfer lazım demezdi.

Bize asgari iki transfer lazım, bunu herkes görüyor. Görüyor ve birşey yapmıyor veya yapamıyorsan bu hatadır.

fcnblog FCN Blog

Damiao transferi Marlos transferine göre daha zor. Internacional geçtiğimiz dönemde Tottenham'dan gelen 10 milyon euroluk teklifi redetti.

Of Eljero Elia bij Hamburger SV blijft, is een zeer grote vraag. De rappe linksbuiten staat in de warme belangstelling van Juventus maar de Italianen hebben forse concurrentie gekregen vanuit Turkije. Waar de Oude Dame blijft aanhikken tegen de vraagprijs van negen miljoen euro, heeft Galatasaray weinig problemen om die transfersom op te hoesten.

Elia Hamburger de kalacak mi, buyuk bir soru. Elia ile ilgilenen takimlar arasinda Juventus var ama onlara buyuk bir rakip geldi Turkiyeden. Juventus 9 milyon euroyu vermeye pek yanasmiyor ve yuksek buluyor bu fiyati, Galatasaray bu parayi odemek icin hazir ve sorun olarak gormuyor.

Kaynak : Voetbal International hollanda nin saygin spor gazetelerinden. sallama degil yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt