Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tevez gelirse çoluk çocuk herkes uzak dursun benden. :D

tevez gibi bir yeteneğin bu sene oynayamayacak olma ihtimali ürkütüyor beni hala alan olmadı real juventus ve interin tevez gibi oyuncuya ihtiyacı var ama atak yapmadılar özellikle realden beklerdim forvetleri yetersiz

ujfalusi bebeğini görmeye praga gitmiş.ailesi burda değilmi ujfalusi nin

Aynen katılıyorum.Kaliteli bir adam alsınlar almışken sola.Forvet transferini devre arası halletsinler.Aceleye gelmesin daha sağlam olur...

bonservis parasını sol kanata gelicek adama kullanalım forvetede anelka, forlan gibi bonservissiz sadece yıllık ücreti olan kelefir adamlar alırız..

Aslında tam ihtiyacımız olan adam Ronaldinho ama onuda alan yok :sad007:

Bu arada Kayserispor, Cem Sultan'ın lisansını çıkartamamış.

riera yı kimse istemiyor ama bence bizim sisteme uyar.....

*************** Love Football

@ArzKskn Güzel haber dediği,dün bahsedilen olay.Yakın arkadaşı Cem Sultan'ın yetiştirme bedeli ödenmediği için lisansı olmuyor.Geri dönecek. güzel haberler dedi. diğeri a takıma çıkması olmalı. cem sultana tepkimiz ne olcak acaba ?

Ben şahsen ılımlı bakarım Cem Sultan'a..

ulan bjk bile o kadar yabancısı var hala transfer yapıyor bizde tık yok...

cem sultan gelmesin istemez kayseri de bile hiç süre alamadı burnu sürtsün

Tevez'e bassınlar parayı Tevez 4-3-3 ün kanadında da oynar yani Podolski'nin yaptığını yapar.Tabii ki hayal kuruyorum :)

tevez gibi bir yeteneğin bu sene oynayamayacak olma ihtimali ürkütüyor beni hala alan olmadı real juventus ve interin tevez gibi oyuncuya ihtiyacı var ama atak yapmadılar özellikle realden beklerdim forvetleri yetersiz

Real'in forvetleri gerçekten yetersiz. Tevez gelse acayip mutlu olurum. Adam City'de yedek kalıyor oyuna sonradan bile dahil olmuyor ya. Ki yanında Balotelli de var kulübede.. Dzeko yerine Tevez olsa City de 8 falan atardı heralde. Tevez gelsin sol kanat boş kalsa da olur. :D

abi adam futbolu kafasında bitirmiş resmen. en azından açıklamaları onu gösteriyor. real ve diğer büyük kulüpler böyle bir adamı alıp ne yapacak. mençıstır da yapamadı,siti'de de yapamadı bir de üstüne brezilya'ya gitmeyi düşünüyordu böyle bir adamı alıp başına bela edermi bu adamlar. hadi onu da geçtim maliyeti yüksek.

Bir gün aşklar biter

Hatıralar kalır

Kimi seversen sev,hep hatırlatır

Sanma bir başkası yerini alır

Gelenler gideni elbet aratır

Arda :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt