Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bato19O5 Barış Tolga Kurt

Forlan bugün İnter'e imzayi atiyormuş. Bu arada Mervan Çelik ve kulübü ile devre arasi için anlaşılmış.

Ne kadar doğru olduğunu bilemem ama anlaştılarsa iyidir...

pandev'i 6 mn € önermişler bizimkiler cok bulmus insallah parayı degil pandev icin cok bulmuslardır.

f5 2012-2013 sezonunun gelirlerinide şimdiden yemeye başladı işleri zor siz galatasarayın transferlerini seneye görün daha iyi olacak

Artık şu alınsın şu alınmasın bile demiyorum. Adı geçenlerden biri alınsın da kapatalım artık transferi.

FCN Blog | Cem Sultan vs. Servet Çetin - YouTube

sagol renkdas, burdada goruntusu var..

burda bence cem sert giriyor rakibine yani servete ama hocada mudahele etmesi lazim, bu olayi yeni goruyorum, husran sezonu. Haberim vardi ama videosunu gormemistim..

Sonra devam ediyor en sonunda Cem bi bacak arasi veriyor Servete ve orda Servet biciyor sinirden.

Burda olan buyugun yaninda kucugun ezilmesi, eskiden altyapidan gelen oyuncu saygili olurdu, ama abileride ona yardimci olurdu. Servet burda resmen belki gelecek vaad eden bi oyuncuyu yuvadan ucurtmus yani o kadar diyorum..

burda sonen alevi fitillemek degil amacim sadece Cem sultana yazik olmus, su anda yedek forvetimiz bile yok.

Servet'in yerinde olsam tokatla kalmazdı yapacağım şey. Gelecek vaad ediyormuş.. Peh peh peh... Adam olamadıktan sonra ne anlamı var? Hırs anlaşılır, ama burada Cem Servet'ten nefret ettiğini belli etmiş resmen. Ki Servet Cem'den kaç yaş büyük! Karakteri bozuk olan topçu ne gelecek vaad eder, ne de bi baltaya sap olur. Lincoln'u beğenmiyoruz diye gönderdik, Cem gibi bi oyuncu Lincoln'den kat kat beter olurdu eminim ki.

Ben pandevi begenmem o yuzden diyorum.

Ama alınsa iş yaparmıydı yapardı ileri ucun her yerinde oynardı. Burda dikkat edilicek nokta para muhabbeti eger bizimkiler az parayla bitirelim derdindeyse marlosa falan hazır olalım

timblnt Bulent Timurlenk

Almanların G.Saray 9 milyon önerdi dediği Hamburglu Elia, 24 saat içinde büyük bir ihtimalle Juventus'a imza atar. Menajeri bugün Torino'da.

Alamayacağımızı biliyordum.

BCA;

Bu arada transferleri sadece açıklandığında öğrenec eksiniz az önce öğrendiğim yönetim tahtanın dışında bir süpriz peşinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt