Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hani forlanla anlaşılmıştı, forvetimiz forlan olacaktı. ben artık duyum verenlere kati suretle inanmıyorum arkadaşlar. forlan athleticoyla olan sözleşmesini fesetmiş, intere gidiyormuş. demekki adam türkiye ligine gelmek istemiyor, yapacak birşey yok

gelmesin zaten

hagi sağolsun aynı paraya stancu yu aldırdı..hagi buyuk bir futbolcuydu ama çok kötü teknik adamdı ve egosu bozuk biri...videonun altındaki ilk yorum güzel:D

Bir fenelinin yaptığı yoruma bakın;

bu adamin bizde oynamasina engel olan güclerin hepsinin cocuklari günlerce büyük acilar cekerek can versin in$allah.

hani forlanla anlaşılmıştı, forvetimiz forlan olacaktı. ben artık duyum verenlere kati suretle inanmıyorum arkadaşlar. forlan athleticoyla olan sözleşmesini fesetmiş, intere gidiyormuş. demekki adam türkiye ligine gelmek istemiyor, yapacak birşey yok

Atletico bize en az 5-6 milyon bonservisle satacaktı, inter'e beleş göndermişler. Biz ujfalusi'ye bile bonservis verdik.

Bill_Shankly_ ANC

ibrahimseten tarafından

Galiba gercek oluyor, Benayoun Arsenal'e dogru(ymus)... @portfbland

yasadık beyler Elia bize kalıyor :D

vallah son 2 aydır herkesi borsaya bildirdik. gelen giden yok ortalıkta.

bir drogba kalmaıştı bildirilmedik. onuda bekliyorum artık.

eskiden dandik oyuncu alınca sinerleniyorduk, şimdi ismleri bildiriyoruz alamıyoruz.

inşallah seneye bir adım daha atlarızda alırız. bu senede trasnfer açısından ofansif olarak çok kötüyüz.

Bir fenelinin yaptığı yoruma bakın;

bu adamin bizde oynamasina engel olan güclerin hepsinin cocuklari günlerce büyük acilar cekerek can versin in$allah.

FENasikERBAHCE 28 minutes ago

vallaha agzim acik kaldi hocam, yani futbol bu bilemiyorum, gozler cok koreliyor futbol icin yazik.

Atletico bize en az 5-6 milyon bonservisle satacaktı, inter'e beleş göndermişler. Biz ujfalusi'ye bile bonservis verdik.

en çok da ona yanıyorum ya zaten. 33 yaşındaki adama bonservis ödedik ya. ha adam kötü değil seviyorum adamı ama, daha kime satacaksın artık, tamamen havaya giden bi para oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt