- 25 Mayıs 2011
- 1.456
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
Oruçtan olsa gerek,anlayamamışım
bunu belirtmek icin yazilan bir mesajdi benimki zaten.
Oruçtan olsa gerek,anlayamamışım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu belirtmek icin yazilan bir mesajdi benimki zaten.
hani forlanla anlaşılmıştı, forvetimiz forlan olacaktı. ben artık duyum verenlere kati suretle inanmıyorum arkadaşlar. forlan athleticoyla olan sözleşmesini fesetmiş, intere gidiyormuş. demekki adam türkiye ligine gelmek istemiyor, yapacak birşey yok
hagi sağolsun aynı paraya stancu yu aldırdı..hagi buyuk bir futbolcuydu ama çok kötü teknik adamdı ve egosu bozuk biri...videonun altındaki ilk yorum güzel![]()
hani forlanla anlaşılmıştı, forvetimiz forlan olacaktı. ben artık duyum verenlere kati suretle inanmıyorum arkadaşlar. forlan athleticoyla olan sözleşmesini fesetmiş, intere gidiyormuş. demekki adam türkiye ligine gelmek istemiyor, yapacak birşey yok
gelmesin zaten
Bill_Shankly_ ANC
ibrahimseten tarafından
Galiba gercek oluyor, Benayoun Arsenal'e dogru(ymus)... @portfbland
yasadık beyler Elia bize kalıyor![]()
Bir fenelinin yaptığı yoruma bakın;
bu adamin bizde oynamasina engel olan güclerin hepsinin cocuklari günlerce büyük acilar cekerek can versin in$allah.
FENasikERBAHCE 28 minutes ago
Bir fenelinin yaptığı yoruma bakın;
bu adamin bizde oynamasina engel olan güclerin hepsinin cocuklari günlerce büyük acilar cekerek can versin in$allah.
FENasikERBAHCE 28 minutes ago
Bill_Shankly_ ANC
ibrahimseten tarafından
Galiba gercek oluyor, Benayoun Arsenal'e dogru(ymus)... @portfbland
yasadık beyler Elia bize kalıyor![]()
vallaha agzim acik kaldi hocam, yani futbol bu bilemiyorum, gozler cok koreliyor futbol icin yazik.
https://www.youtube.com/watch?v=vg1nbfqrnb4
hocam Emenike hagivari bi gol atmis..
karabukten bu oyuncuyu biz niye almadik anlamiyorum.
ulan anlamiyorum bu arsenali, adamlarda ne para var ama beyaminle ugrasiyorlar

ulan anlamiyorum bu arsenali, adamlarda ne para var ama beyaminle ugrasiyorlar

Atletico bize en az 5-6 milyon bonservisle satacaktı, inter'e beleş göndermişler. Biz ujfalusi'ye bile bonservis verdik.