Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu sonuçla Köln hocası kalır Podolski ayrılır rahat olun ama bize mi gelir bilmem :D

hem kupon gitti hemde köln yendi. off :(

yonetimi anlamiyorum. bir yola girdiniz. iyi transfer yaptiniz. takima iki transfer daha lazim. neden simdi iki uc milyon fazla verecegiz diye

vazgeciyorsunuz transferlerden? veyahut son anda cimrilik yapiyorsunuz. takim sampiyon oldugu zaman, sampiyonlar liginden gelecek parayi, niye hic hesaba katmazlar bunlar.

simdi verecegeniz bir kac milyon, sana sezon sonu kat be kat fazlasiyla geri donecektir.

simdi su son iki transferleri yapmassak, bu sene kim ne derse desin, yine cok zorlanacagiz.

lukuku mudur nedir o ısrar ediyomuş drogbaya gitme diye :( ben küçüklükten beri seni görmeyi hayal ediyommu ne demiş heralde

kendisinin maliyeti daha önce de üç aşağı beş yukarı belliyken ve görüşmelere başlandığı borsaya bildirilmişken transferinden bir günde tamamen vazgeçiliyorsa bunun tek bir açıklaması vardır. yönetimden birileri (bkz: ali dürüst) taş koydu transfere. podolski transferinden vazgeçip daha az maliyetli genç oyunculara yönelmek ne demek oluyor? o zaman culio, pino neden gönderildi? alacağımız gelecek vaad eden oyuncunun culio'nun yarısı kadar faydası olacağına inanmıyorum.

(lucaslorik - 26 ağustos 2011 23:56) gssözlük

yonetimi anlamiyorum. bir yola girdiniz. iyi transfer yaptiniz. takima iki transfer daha lazim. neden simdi iki uc milyon fazla verecegiz diye

vazgeciyorsunuz transferlerden? veyahut son anda cimrilik yapiyorsunuz. takim sampiyon oldugu zaman, sampiyonlar liginden gelecek parayi, niye hic hesaba katmazlar bunlar.

simdi verecegeniz bir kac milyon, sana sezon sonu kat be kat fazlasiyla geri donecektir.

simdi su son iki transferleri yapmassak, bu sene kim ne derse desin, yine cok zorlanacagiz.

Medyaspor | Podolski İçin Dünyaları İstediler

Bu habere göre Ali Dürüst'ün transfere itiraz ettiği doğru değil, Köln uçmuş... 15 milyon istenir mi yav... 10 milyon'a bitmeli bu iş.

Podolski'nin bugün maca cikmasi ve hatta iki asist yapmasi hic birsey ifade etmez. Gelecegi varsa yinede gelir. Adam Köln'e kalbi ile bagli, kötü oynayacak hali yok.

aynen öyle bi maçda köln yendi yada yendildi diye veya podolski iyi yada kötü oynadı diye transfermi gerçekleşmiycek yani ne alaka ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt