Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Açık açık küfür etmekle resim paylaşmak aynı kefeye koyulamaz çünkü. Öyle bir şeye izin verirsek küfürler havada uçuşur burada, önüne geçilmez.

Ya ben anlatamıyorum ya sen anlamıyorsun.Kural kuraldır burada adam link istiyor atılıyor.Neden küfürmü etti? hayır bir kuralı çiğnedi o kadar.Müsamaha yok, zaten bu konuyu Abdullah beyle görüşeceğim

Riera maliyet/performans açısından her türlü daha iyidir Elia'dan. Ama santrafor ve yaratıcı orta saha transferleri için kesenin ağzını açmalıyız.

Riera ve Fred gelse millet neredeyse küfür edecek yönetime. Nedir bu memnuniyetsizlik anlamak güç.

beyler zaten bisey yok, baru bu transfer döneminde ismi gecenleri hatirlayalim...aklima ilk gelenler:

drogba, adebayor,arshavin, podolski, kallström, buffon,cambiasso,lauro,muntari,lass,gago

Burada Barış Özbekin sevgilisiyle resmini paylaştım diye 1 gün konudan atıldım ama daha 2 gün önce aynı resim burada paylaşıldı.Raporlamama rağmen sadece resim silindi.Kural kuralsa kural gibi uygulanmalı biri atılıp biri tutuluyorsa o zaman sıkıntı vardır.

aynısı bana da oldu.

internet aleminin en liseli modları yüzünden, internet aleminin en adaletsiz forumu olmuş burası ama aşkımız renklere ve buradaki dostlara... o yüzden bırakılmıyor ...

onun için sen de gül geç ...

benim tahminim şu an elia için uğraşılıyor olmassa riera istanbulda

yok kardes ya drogba dedik yalan olduk forlan dedik yalan olduk arsavin dedik aynen podolski dedik oda oyle

her cikan transfer haberi kursagimda kaliyor gerceklesmiyor..

bence bu saaten sorna kimse yildiz transfer beklemesin transfer yapicaklar o ayri ama kimi alicalar hep birlikte gorucez

Ben anlamam eğer sola riera geliorsa forvete yıldız gelecek başkan sözünü tutsun kardeşim allahalla ya

beyler zaten bisey yok, baru bu transfer döneminde ismi gecenleri hatirlayalim...aklima ilk gelenler:

drogba, adebayor,arshavin, podolski, kallström, buffon,cambiasso,lauro,muntari,lass,gago

saydıyın isimlerde ne heyecanlanmştk valla şimdi riera geliceğine marlos gelsin marlos geliceğine aydın ile oynayalım gibi yorumlar yazmak/okumak zorunda kalıyoruz hayat bazen acımasız oluyor be hacı :D

Kardeşim o zaman biraz önce terör örgütüne hafiften küfür eden adamı niye attınız ona niye müsamaha göstermediniz bir kaç gün kaldı nasılsa?

küfür kime atılsa da küfürdür saygın bir insan küfür atmaz zaten küfür atmak boş insanlara özgü bir davranıştır bir konu ile problem varsa fikir üretmek tartışmak küfürden çok daha fazla şey katar insana ve çevresine küfür atınca olay bitmiyor çözülmüyor maalesef ki modlar işini yapıyor adamlar serbest bıraksa topluma her ters gelen şeye küfür yağmuru olur anlayış göstermek lazım modlara

küfür kime atılsa da küfürdür saygın bir insan küfür atmaz zaten küfür atmak boş insanlara özgü bir davranıştır bir konu ile problem varsa fikir üretmek tartışmak küfürden çok daha fazla şey katar insana ve çevresine küfür atınca olay bitmiyor çözülmüyor maalesef ki modlar işini yapıyor adamlar serbest bıraksa topluma her ters gelen şeye küfür yağmuru olur anlayış göstermek lazım modlara

ksr bakmada sana hiç katılmıyorum....burda bazen kafasına göre ceza veren mod arklar var.....

Açık açık küfür etmekle resim paylaşmak aynı kefeye koyulamaz çünkü. Öyle bir şeye izin verirsek küfürler havada uçuşur burada, önüne geçilmez.

Sırf merakımdan soruyorum, sorumun cevabını gerçekten bilmiyorum. Daha evvel küfürlü içerik kullanan her üye ceza aldı mı? Yoksa yönetici ya da moderatörleden insiyatif kullanıp küfürlü içeriği editleyen ve üyeye ceza vermeden geçiştiren oldu mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt