Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İsrail her zamnki israildi ama son zamanlarda gerçek yüzünü dış dünyaya yansıtmaya basladı ..

Balili'nin oynadıgı zamanla şu an ki zaman aynı değil , belki olabilir dediğin ama ;

Her zaman en kötüsünü düşüneceksin , futbolda bazı gerçekleri söylediği için Galatasaray su an istenmeyen kulup konumunda

Ama her macta protesto edilen bi oyuncu dan 0 yarar sağlarsın , sadece kaybedersin verdiğin bonservis ve oyuncuya verilen ücret..

Üstelik protesto olmadıgını düşünsek bile o oyuncunun yarar saglıcagını bilemezken

Zararına bi transfer olur..

Bence...

Konu politik olacak ama yazmadan olmaz.

Hani su Suvasli futbolcu sahaya Filistin bayragi dikti zaman gitti Balili

Abi rakip takımlar saldırır...Mutlaka onun dinine küfür ederler..Pankart açarlar..Bılırsınız,yahudilerin en önem verdiği sey dinleri ve ırklarıdır..Benayounada bu konudan ustune gıdılırse adam yarar sağlayamaz..

Bu arada selman kardes geçmiş olsun ..

Bi yandan da tebrik etmek gerek seni engellenmene ragmen hala forumu takip ediyorsun , begendiğin yorumları gösteriyorsun..

Her ne kadar engellenme nedenini bilmememe ragmen gerçekten tebrıkler..

Galatasaray geleneğidir son transfer son günde yapılır. Anlayacağınız 5 eylüle kadar nöbete devam...:coffee:

Irkçılık yapmayın kardeşim.Savaşa karşı olan çok İsrail'li var.Bunu bilin !

Tekmill TekmiLL

colin_kazim08 tarafından

Kardeşim @colin_kazim08 'la çok büyük bir süprizimiz var tüm galatasaraylı gimbomculara ve bizi sevenlere:) Beklemkte Kalın Love & Respect

bakalım neymiş kazımın sürprizi...

transfer nöbetinin yılmayan temsilcisi salman reyiz in engeli kaldırılana kadar like orucu başlatıyorum

sagolun var olun arkadaslar, sacma sapan bir 2 kelime yazasim geldi, dayanamadim yazdim, hata ettim, herkesten özür diliyorum ve cezami kaldirana, ve bana destek verenlere cok tesekkür ediyorum.

Arkadaşlar bugun şeref reis ugradı mı...?

Ugradıysa ne yazdı...?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt