Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

madem devlet suclarini vatandaslara kadar indirgeyecegiz ,o zaman Amerikan firmasi Nike sponsorumuz olurken niye ses cikmadi .Demek ki sapla samani karistirmamak lazimmis ;)

Evet İsrail halkının hiç bir suçu yok.Hatta suçlu biziz.

Öyle örnekler veriyorsunuz ki akla sığmaz.
O zaman ben şöyle bir örnek vereyim, İsrail in kukla adamları dünyaya aese verıyor dıye masum ısraıllılerıde kotu gostermenın hıc bır mantıgı olamaz, kımı neye gore yargılıyorsunuz. Türk millei en büyük hainlerini düsmanlarını hep kendı ıcınden yetıstırmıstır. bkz damat ferıt... hal bu ıken o zaman Türk milletide haindir diyebilir miyiz? Bazı satılmıs ıktıdar sahıplerının yaptıklarını kıtlelere mal edemezsınız. Politikalarını bende sevmem ancak su ankı Turkıye polıtıkasını sevmem yanı hukumetın yaptıgından ben mı sorumluyum? ufark bır not= o halktan Allahın en sevdıgı kulları cıkmıstırbılınen bıtın peygamberlerın 2-3 u harıc hepsı o soydandır. yanı eyyamcılıga gerek yok olanı oldugu gıbı degerlendırmek lazım. saygılar

Koskoca Galatasaray transfere 15milyon Euro ayıramıyorsa bir sezonda kapatalım dükkanı gidelim biz.

Daha kasadan para çıkmadı. Arda,Stancu,Culio,Pino,Cana ile karşılandı tüm transferler. Madem para harcamayacaktın söyleseydin baştan.

sana aynen katılıyorum. :yenieek:

transfer donemi bitti

Arkadaslar benim laflarımı yanlıs anlamadız dimi Benayun konusunda;Demek istedigim bazı kendini bilmezler ırkcı tezahürat yapacak ve oyuncumuzunda haliyle morali bozulacak ve verimi azalacak.Zaten bende hic sevmem böyle ırkcı seyleri,Önemli olan insan olması benim icin:)

Aynen öyle zaten zaten verimli olucagı kesin değil bide şu an dogruları söyleyen bi Galatasaray , geçmiş snelerdeki fener konumunda ligde..

Kesin protesto olacaktır .. Protestoylada hiç bi futbolcu top oynayamaz ..

En acık örnek Eto'o .. Ne kadar zor dayandıgını sahada biz gördük , bide o kadar profesyonel bi oyuncu , benayoun dayanamaz ..

Sola R10 forvete Fred gelsin toplam 13 milyon falandır bonservisleri madem yönetim bir futbolcu için çift haneli bonservis ödemek istemiyor böyle bir paket yapalım.

Vallahi sadece F.Terim gözümde 100milyon dolardır o yüzden fazla eleştiremem ayırdıkları transfer parasına, ya gelmeseydi hoca acaba kimlerle uğraşıyoduk şuan.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Sola R10 forvete Fred gelsin toplam 13 milyon falandır bonservisleri madem yönetim bir futbolcu için çift haneli bonservis ödemek istemiyor böyle bir paket yapalım.

Karşı çıkanlar elbet olacaktır ama ben o 13 milyon'un sadece R10'a harcanmasına bile razı olurum..Yeter'ki getirilebilsin..:o

Ondaki potansiyel bende olsun suanda dünyanın sayılı golcülerindendim
Potonsiyeli varda ah bir kullanabilse,sahaya aktarabilse yeteneklerini:)Evet haklısın potonsiyelini iyi kullansaydı simdi daha iyi yerlerdeydi:)Balotelli ve MUSTAFA SARPA benziyor durum bakımından,MUSTAFA SARP da potansiyeli olan bir oyuncuyddu ama kullanamadı:asd:

S.A renktaşlar uzun bir aradan sonra sizlerle birlikteyim:) Transfer olur çokta güzel olur:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt