Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

evet beyler billiyorum ban yiyecem ama size soyliyimi kimin gelecegini kanakgi sormayin gelen isim biz istemedigimiz benayoun gelecek bakin gorun bende hic istemiyorum bu adami ama malesef o gelecek arsavin gelmiyecek cunki arsenal bu kötu durumda en iyi oyuncularindan birini birakacaklarini sanmiyorum

beyler ben size diyorum bu kesin bir kaynaktir transfer beklemeyin abicim ben size diyorum bizimkiler transferi kapatilar cok ama gercekten cok buyuk bir supriz olmazsa transfer yapmiyacaklar bu 100 % ister inanin ister inanmayin siz bilirsiniz

Amacın ne?

ibrahimseten ibrahim seten

FB8: Yarın bu haberleri başka gazetelerde görürseniz ne yapacağınızı bildiğinizi umut ediyorum:)

ibrahim gazte olayına girdi yine :D:D:D reklama gerek yok alan alır :D

Biri İbram'a söylesin FB madem transfer yapıcaktı niye eldeki topçuları sattı.

Son gün Kap'a bildirdiğimiz tüm oyuncular gelse ne güzel olurdu.

fener ne satışı yaptı ya bırak ALLaH aşkına bir tane liste vardı bizim ve fenerin sattıkları oyuncular hakkında onu bulamam şimdi arada baya fark var adamlar bile diyor GS satarken kar ediyor biz neden satamıyoruz diye , 3-4 satış yaptılar diye olayı büyütmeyelim

Bu sene sonu gelecek şampiyonluk geliriyle beraber Ünal Aysal'dan bir Modric atağı bekliyorum :asd:

41000000000566323.jpg

Bu zamana kadar iyi iş çıkarmaları takımın şu anda çok iyi durumda olduğu anlamına gelmiyor.Hala eksiklerimiz var ve bu eksikler çok ciddi eksikler.Niye eleştiriyorsunuz ki taraftarı transfer istiyor diye.Herkes görüyor takımın hücum hattını.Herkes takımın daha iyi olmasını istiyor.Bu takımın eksikleri var ve bu eksiklerin de bir an önce kapatılması lazım.Sezon içinde "Ah keşke birkaç transfer yapsaydık, neyse önümüzdeki sene daha iyi oluruz." demek istemiyorum ben.

evet beyler billiyorum ban yiyecem ama size soyliyimi kimin gelecegini kanakgi sormayin gelen isim biz istemedigimiz benayoun gelecek bakin gorun bende hic istemiyorum bu adami ama malesef o gelecek arsavin gelmiyecek cunki arsenal bu kötu durumda en iyi oyuncularindan birini birakacaklarini sanmiyorum

kaynak?

arshavin mi arsenal ın en iyi topcusu... adam kaç aydır doğru düzgün oynamıyor bilee

*************** Love Football

Acun Ilıcalı locasının süresi bitmeden kulübe destek olmak için 2 yıl daha uzatıp 240.000 Euro peşin ödemiş.

Acun Ilıcalı'nın Somali'ye gönderdiği rakam 50.000 TL imiş.

Sağlam taraftarmış.

ulan fenerli basın baktı ki galatasaray kaliteli adamlar alıyor,iyi isimler dolanıyor maliyetleri ön plana cıkardı,fatih terimi eleştirdi,yöneticiler karşı çıktı maliyetlerine falan filan dedi,kaliteli adam almamızı engellediler.

guiza? :D

yanlız o değilde biz transfer yaptığımızda tüm yılları hesaplayarak galatasaray 20 milyona adam aldı diyen nontv, fb guiza'yı satınca 2.5 satış geliri ve bu sene verilmesi gereken 3le birlikte 5.5 milyon dolar kar etti diye haber yapıyor. sadece 15 mio bonservisine verdiklerini hesaplamıyorlar bile. bizde olsa galatasaray asrın kazığını yedi diye manşetten girerlerdi

Lugano hariç hiç bir satış'tan zarar etmedi f5..Allah muhafaza aynı durumu biz yaşasak sorun üstüne sorun yaşardık..:SS:

@nevzatdindar F.Terim GSnin cikarlarini kendi cikarlarinin onunde tutacak kadar GSlidir.Yaptigi transferlerin maliyetini dusunmesi bundandir

Kim yapıyorsa artık bu Galatasaray menfaatlerinden dolayı transferi durdurma işini(hoca ya da başkası) birisi onunla oturup risk maliyeti konusunda konuşmalı. En büyük rakiplerin kanalizasyon batmışken tabiri caizse, bu voleyi vurmak dururken neden 5-10'un içinde boğuluyoruz. ucuz etin yahnisi de her zaman daha pahalıya maloluyor Galatasaray'da. Tecrübeyle sabit.

arda gitti doğru büyük kayıptır doğru ama milletimizin özelliğidir bu sürekli olumsuz bakmak

ufuk,aykut yerine muslera

neill yerine ujfalusi

sabri yerine eboue

sarp yerine selçuk

ayhanı götür koy yerine melo yu

forvete koy elmanderi

ne bileyim bu adamlar kendi başlarına iyi sadece ardamı bu takımı bütün yapıyor anlamıyorum arda gitti diye bu adamlar oynayamayacakmı onuda bilmiyorum sadece biraz rahat olun ya sürekli bir felaket senaryosu var

Acun Ilıcalı locasının süresi bitmeden kulübe destek olmak için 2 yıl daha uzatıp 240.000 Euro peşin ödemiş.

Acun Ilıcalı'nın Somali'ye gönderdiği rakam 50.000 TL imiş.

Sağlam taraftarmış.

Bi şey demiyorum bu adamlara .

Yönetim bu sene,

Transfer konusunda, Yönetim konusunda, Florya konusunda %100 başarılı olmuştur.

Arda'nın beklenmedik gidişiyle bir sol açık ihtiyacı doğmuştur sadece. Onuda 1-2 gün içinde alacağız.

Ondan sonra zımba gibi gireceğiz.

Birde Sercan'ı alabilseydik iyidi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt