Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

drogba çok fena olmuş yaa çok üzüldüm................

alperocal Alper Öcal

@

@YamanAkinci Olcan'a benziyor ama potansiyeli daha yüksek.

alperocal Alper Öcal

@

@YamanAkinci Solak zaten Marlos, ters ayak fetişi yoksa Terim'in muhmtelen de solda oynatır. Gelirse tabi.

20 dakika önce

Alper Öcal

alperocal Alper Öcal

@

@YamanAkinci Elano gibi pasör ve teknik özellikleri ön plana çıkmadığı için de orada tutunur.

21 dakika önce

Alper Öcal

alperocal Alper Öcal

@

@YamanAkinci Brezilya'da açık yok zaten. Forvet arkası Marlos ama hızından ötürü Avrupa futbolunda açığa evrilir.

22 dakika önce

Alper Öcal

alperocal Alper Öcal

Marlos bu arada Figer'in oyuncusu, Alex'in hemşehrisi. Coritiba'yı Serie A'ya çıkaran kadronun en iyilerindendi

23 dakika önce

Alper Öcal

alperocal Alper Öcal

Marlos için geçen yazdım. Hızlı, çabuk, driplignci ama skora katkısı mevkisine göre düşül. Yaşı genç, yetenekli, iş yapar ama Podolski değil

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

GSCimbom.com

bu saatten sonra o benayoun malı gelirse varya artk dicek bisi bulamıyorum

ben simdilik podolski hakkinda bisey bulamadim...arkadasim eminmisin öyle dediginden

Kadroya alınmamış Podolski.

plasma, yenisini alicagim da, 3 ayda daha iyisi cikiyor, bekleme karari aldim ))

sende benim gibi plasmacisin , teknolojiye asla yetismeyiz o yuzden koy kafana bir, model ,marka ,git al, yenisini beklerken, daha yenisi zaten hazir oluyor :) panasonic vt30 tavsiyem sana biraz tuzlu ama cok iyi tv dir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt