Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

------------------------------------------------------------ MUSLERA --------------------------------------------------------

EBOUE -------------------------------------- UJFALUSI ------------------- SERVET ------------------------------------ HAKAN

-------------------------------------------- FELIPE MELO -------------- SELCUK INAN ----------------------------------------

KAZIM ------------------------------------------------------- DIEGO -------------------------------------------------- POLDI

-------------------------------------------------------------- BAROS --------------------------------------------------------

Offf Offf.. Simdi Fatih Terim'in Diego hakkındaki olumsuz tavrı olmasa ve yine Fatih Terim ile bazı yöneticilerin maliyet dertleri olmasa böyle bir kadromuz olacaktı.. Lig baslamadan biterdi heralde..

evet baslamadan biterdi, cünkü her mac hükmen maglup :)

Diego yu beğenmeyenlere diyecek birşey bulamıyorum. Bu adam Alex'i parmağında oynatır net.

diegoyu çok küçümseyen arkadaşlar var diego üst düzey bir oyuncu çok zeki teknik hızlı iyi şut atar bu lige çok fazla gelir wolsburg geçen yıl leşhti performans verememesi normal.selçuk-melo orta sahasının önünde inanılmaz işler yapar. sola da arshavin-podolski-eliadan biri gelirse bu takım çok keyif verir

adam 6 gol, 9 asist yapmis gecen sene

arda en iyi oynadigi sezon 7 gol 14 asist yapmis, en iyi oynadigi sezon.

gecen sezon arda 2 gol 2 asistle oynamis

Öyle öyle bütün toplar bana gelsin istiyo.Agüero o takımın her şeyiydi zor kapatırlar onun açığını Diegoyu alsalar iyi olur.

Sağa Reyesi Sola Ardayı at Forvet Arkası Diego İLerideFalcao diğer ortasahaları sağlam ama .

bizim takim kuruldu da el alemin takimina kurmaya basladik!?!?

FOTO | Diego Forlan Milano'ya Geldi on Twitpic

sonunda bitti ya , kurtulduk muhabbetinden :D

gelecek mi gelmeyecek mi derken sıyırıyorduk .

ben gelmesi taraftarıydım o ayrı :)

6da0m7

FOTO | Diego Forlan Milano'ya Geldi on Twitpic

beyler :(

Tek transfer istiyorum Ünal Baskan.Lukas Podolski.O adamın gelmesi demek sol açık ve forvet sorununu %80 çözmek anlamına geliyor.Diğer hiç bir isim 2 mevkiyi birden kapatır nitelikte değil.Baros,Elmander,Podolski,Kazım,Engin ile iyi bir forvet rotasyonu kuruluyor.Orta saha yıllar sonra zaten fena değil,savunmanın yarısı en azından iyi gibi,kale emin ellerde daha ne olsun.Gidip Riera,Benayoun gibi tek yönü bile olmayan isimler ile uğraşma.İHTİMAL varsa git Podolski'yi kap getir.

26 yaşında 90 kez Alman milli takımı forması giymiş birinden bahsediyoruz 8 miş 10 muş bakılmamalı artık. Sat barosu 6 ya Al podolskiyi Anıl'da yedek forvet dursun işte Elmander öyle kolay sakatlanan falan biri de değil sonuçta.

Biz 10 numarasız ne zaman başarılı olduk. Hagi,Sergen,Lincoln hep iyi sezonlarımızda bu adamlar vardı.

70 yaşında adam bırakın mesaj cekmeyi gecenin bu saatinde uyanık olurmu? İnsan biraz inandırıcı bir rol yapar :).

Taş çatlasa 3 saat önce konusmustur prim yapmak için simdi söylüyordur.

O kadar formda ki nazar değmesin,70 yaşında demeye bin şahit lazım.:)

Forlana pas atamadıktan sonra ne yapacan Forlanı:) Diego iyidir candır. Baros'a çılgın attırır.

Öyle öyle bütün toplar bana gelsin istiyo.Agüero o takımın her şeyiydi zor kapatırlar onun açığını Diegoyu alsalar iyi olur.

Sağa Reyesi Sola Ardayı at Forvet Arkası Diego İLerideFalcao diğer ortasahaları sağlam ama .

ispanyada o takımdan bişey olmaz. sıradan takım..........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt