Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya ne mal insanlar var bu dünyada adam ölmüş facebooktan atılan mesaja bakın renktaşlar cidden mallık..

Derya'cım ailene başsağlığı,sana da bol rahmet diliyorum.Çok üzüldüm...

sanki chat yapıyor tövbe tövbe

Ya Arkadaslar bu Podolski isinde bir sey aklima geldi.

Seref Aydin ne yazmisdi. Imzalar hepsi atilamdan aciklamam demisdi degilmi ?

Ondan sonra acikladi Podolski bizde diye ve ozamandan buzamana kadar Olmiyacak veya olmadi diye bi Haber yazmadi.

Yazdigi tek sey Podolski nin Meneyerine Kufür etdi.

Acaba Podolskiyi aldik yanliz meneyerle az purüzmü kaldi yoksa cidden vazgecdilermi Meneyer yuzünden ?

Keske Seref Aydin ugrayip bi söylese neoldugunu.

cümleten iyi geceler, herkesin bayramını kutlarım, büyüklerimin elinden küçüklerimin gözünden öperim (benden ufak varsa tabi :D)

Ya Arkadaslar bu Podolski isinde bir sey aklima geldi.

Seref Aydin ne yazmisdi. Imzalar hepsi atilamdan aciklamam demisdi degilmi ?

Ondan sonra acikladi Podolski bizde diye ve ozamandan buzamana kadar Olmiyacak veya olmadi diye bi Haber yazmadi.

Yazdigi tek sey Podolski nin Meneyerine Kufür etdi.

Acaba Podolskiyi aldik yanliz meneyerle az purüzmü kaldi yoksa cidden vazgecdilermi Meneyer yuzünden ?

Keske Seref Aydin ugrayip bi söylese neoldugunu.

Hocam Şeref Aydın yanıldı işte yapacak bişey yok. Öyle olmasa mutlaka bir açıklama yapardı diye düşünüyorum.

hangi uni'ye gideceksin salman , 23 yasinda mi basliyon uni'ye?

wintersimester basliyor

politik und wissenschaft okuyorum

ayrica 23 yasinda baslamis olsaydim, ayip mi olurdu))?

benim arkadasim, gerci pek arkadas sayilmaz tanidigm biri 23 yasinda ve bu sene basliyor, simdiye kadar maturadan sonra calisip, para kazandi, simdi unide sansini denemek istiyor, yani garip birsey degil hicte, senin tabi hemen dikkatini cekmis ama neyse))

bu arada konu acilmisken, ben 22 yasindayim.

Marlos'a Galatasaray hakkında ne düşündüğünü sordum Avrupada tanınan harika bir takım dedi :D

konu alakasız ama adam istediği yaşta başlar ve eğitimin yaşı olmaz. sen okuyamıyorsun diye herkesin okuma hakkını yadırgamamalısın :)
ee bende 23 yasindayim, ve muhtemelen 1,5 sene sonra bitirecegim, ama eger 23'ünde baslayacaksa, hic baslamasin diyecektim...

Moderatörlere sesleniyorum.Mesajları dikkatli okursanız kimler art niyetli kimler bu foruma yakışmıyor anlarsınız...

podolski gelmez bu saatten sonra. büyük ihtimalle Arda nın boşlugunda Engin Baytar Aydın Emre Colak oynar.

:-) İyi nöbetler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt