Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kewell ,her ne kadar sakatlansada oynayamasada Galatasaraylının sevgilisiydi ve biliyorumki gittiğine üzülenlerin sayısının cok fazla oldugunu..

ama profesyonellik işte naparsın.

Benayounda sevilir şimdi biraz onyargılyız ama benayounda gercekten oynadımı bu ligte tutamazlar o yuzden her mac 5 kere yapıstırırlar yere aşil tendonu sakatlıgından sonra Kewell gibi müzmin sakat sayılır, Kewell katılıyorum oyunu, profesyonellıgı, liderliği ve GALATASARAY'a yakısır durusuyla efsane kategorisine girer ama duygusallıkta bir yere kadar mantık 15 mac oynayan oyuncu kim olursa olsun takıma katkıdan cok zarar verir diyor ona guvenerek yola cıkarsın bi sakatlanır sezon gider Riji doneminde yoksa piyasayı dagıtırdık, UEFA'yıda alırdık.

Febeli amca :

"FT'nin yardımcıları ayrı bir takım. Çok iyi bir sinerji var. 96'daki çıkışı yeniden yakalayabileceklerine inanıyorum. Altyapı da yenileniyor. Müfit Hoca ile. Ümit Davala-Şaş-Tafi çok önemli isimler. Çok güzel bir olay. Eski altyapıda oluşacaktır ama 2-3 sene sonra meyve verir."

Arkadaşlar herkesin bayramı mübarek olsun...

Şeref abi son 1-2 günde foruma ugradı yeni bi gelişme var mı trasnferde? Terim bayramda blki taraftara hediye veririz demiş...

elianın gelme ihtimali bile 0 ın altındaydı boşuna taraftar oyalandı

Febeli amca :

"FT'nin yardımcıları ayrı bir takım. Çok iyi bir sinerji var. 96'daki çıkışı yeniden yakalayabileceklerine inanıyorum. Altyapı da yenileniyor. Müfit Hoca ile. Ümit Davala-Şaş-Tafi çok önemli isimler. Çok güzel bir olay. Eski altyapıda oluşacaktır ama 2-3 sene sonra meyve verir."

Gerçektende cok güzel bi durum .. Galatasarayın efsane kadrosundan özellikle 1 den fazla oyuncuyu teknik ekibe getirip , yine o zamanın efsane hocası

Fatih Terim le bulusturdukları için 2 kere tebrik etmek gerekir yönetimi.

bilmiyorum kinaye mi yapıyorsunuz ama o amca fbli değil. osman sehner, iyi gslidir...

ikiside bos beles oyuncular,,26 alti yasini gecmis oyuncular . brazilya liginde herkes oynar,onlardan bile daha iyi olan elano bile bisey yapamadi,,

cok fazla fm oynuyorsunuz,gs nin deneme yanilma yapma hakki yok bu yil, nokta atisi transfer yapmali

gecen sezon pino stancu insua ve bilmem ne transferleri tutmadi artik nokta atisi yapmak lazim,

Ben yönetimin yerinde olsam Thiago Neves ve Dagoberto'yu alırım buişi kapatırım ikisi en fazla 12 € patlar kaldıki T.Neves burda yine söylüyorum efsane olur, Alex'ten 2 gömlek üstün oyuncu, Alex'teki sol ayak onda daha iyisi var kaldıki temposuda yüksek, genç sayılcak yaşta, sol kanat ve playmaker olarak tozu dumana katar bu ligte ama yönetim illaki adı duyulmuş oyuncu almada ısrarlı, Dagobertoda Terim'in istediği tarz oyuncu pres yapar forvet ve kanatlarda oynar, teknik, hızlı , bitiriciliğide var devamlılık sağlar ve buraya adapte olursa 15 € aşağı bu ligten gitmez, bu işleri zaten Shaktar ve Porto yapıyor biz yine Benayoun, Drenthe gibi büyük tkaımlarda oynamış ismi duyulmuş oyuncularla devam ederiz. Oysaki PRENS THİAGO NEVES şuanki kadromuzda olsa 2 sınıf atlarız.

s.a renktaşlar iyi nöbetler bayramınız mübarek olsun inşallah en yakın zamanda transfer müjdesini alırız :)

Febeli amca :

Kim bu dayı?

Beyler Elia artik Juventus'la anlasti Hollanda basini bugun Elia Italya'ya dogru ucacagini yaziyor herhalde ordada resmilesir.

Yazik oldu bize cok ise yarardi.

marlosun twittrına baktımda yakıdnda türkiye yolcusuyum meraba en büyük galatasaray dedigini görebiliriz

Osman Şenser Galatasaraylıdır.Sürekli olaylara pozitif bakar. :)

iyi günler renkdaslar

bayraminizi kutlar büyüklerimin ellerinden kücüklerimin yanaklarindan öperim ve nice bayramlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt