Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Poldi Poldi Poldi,Poldi ya. (Dongi Dongi Dongi adlı şahaser parça eşliğinde)

Edit :Kendimden tiksindim şu an :D

Update 30 augustus 12:10 uur - Elia vliegt dinsdag met privé-jet naar Juventus

Eljero Elia geeft de voorkeur aan een club uit de Premier League, maar lijkt toch bij Juventus terecht te komen. De Italiaanse club heeft met Hamburger SV een akkoord bereikt over een transfersom en volgens de NOS zal Elia dinsdag na de training van Oranje naar Turijn vliegen om te onderhandelen over een contract. Juve-voorzitter Andrea Agnelli heeft een privé-jet gestuurd om de dribbelaar op te halen en hoopt de deal snel te beklinken.

Elia da gitti malesef :sad007:

ikiside bos beles oyuncular,,26 alti yasini gecmis oyuncular . brazilya liginde herkes oynar,onlardan bile daha iyi olan elano bile bisey yapamadi,,

cok fazla fm oynuyorsunuz,gs nin deneme yanilma yapma hakki yok bu yil, nokta atisi transfer yapmali

gecen sezon pino stancu insua ve bilmem ne transferleri tutmadi artik nokta atisi yapmak lazim,

Sen hiç izledin mi bu isimleri Elano onlar kadar ünlümüydü sanıyorsun ? Neves Brezilyada her zaman top oyuncu olmuştur, Brezilya ligi diye küçümsediğin o ligten sende 5 tane top duzey yıldız cıkıyor, Alexneler yaptığı ortada kimsede küçümseyemez, olü haliyle bile adam atıyor attırıyor, böyle kosan ekipte Neves her tulu agırlıgını koyar FM'yi gec ızlemedıgın oyuncular hakkında yorum yapma kac tane macını izledin spormax'i ac ızle buda belkı bıraz bılgı verır sana

[video=youtube;LJxV63xt8IM]https://www.youtube.com/watch?v=LJxV63xt8IM&feature=player_detailpage[/video]

Gelmez bu saatten sonra. Bizim yönetim bu kadar uzayan bir transferi bitiremez. Maliyetlerin düşmesini bekliyorlar ama adamlar tok satıcı. Sonuçta istenen paralar Galatasaray ı batıracak veya yönetimin veremeyeceği paralar değil. Yani almak isteseler alırlardı bu zamana kadar.

Ge-Le-Cek. Ben anlamam. İnancım bu yönde.

@_ertemsener Ertem Şener Drente Galatasaray'da. Akşam açıklama olacak. Kesin anlaşma sağlandı. Saygılarımla.

2 dakika önce

Bence sorunlu olmasından dolayı DRENTHE bu isim

O da olabilir. Yanılıyormuyum bilmiyorum ama zaten artık kimsenin çok büyük bir beklentisi yok bu satten sonra. Ama sezon başlıyıp 4-5 maça çıkınca takımdaki ofansif orta saha eksikliği açıkca belli olunca bakalım çok bilmiş spor yazarları ne diyecek. Herkes diyorki santrafor yok. Yahu arkadaş bu takım bir şekilde gol atarda kim attıracak onu söyleyen yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt