Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

30 Ağustos Zafer bayramımız ve İnanan arkadaşlarımın Ramazan bayramları mübarek olsun. Sevdiklerinizle nice yeni bayramlar diliyorum. Tatildekiler de trafiğe dikkat kazasız belasız evlerine kavuşsun. Amin :D

ben tezatlıktan bahsettim. beklentilerin yüksek tutulmasından dolayı taraftarın beğenmesinin zorlaştığından bahsettim ama ben nerdeyim sen nerdesin ya?!

Bende katılıyorum sana tamam çoğu futbolcuyu beğenmeyenler var ama ortaya bir isim atılıyor kariyerinde iyi bir takım varsa hemen nasıl beğenmezsiniz,onu da beğenmiyosanız yuh,çüş falan.Drenthe'yi beğenmemeleri bu kadar anormal değil anladın :coffee:

Simdi belgelerin yetistirilip aksam Drenthe'yi acıklayacaklarını söylesem, ayrıca Podolski icinde 12 Milyon €'luk bir teklifin iletildigini söylesem bana kac kisiniz inanır ??

Ben inanırım sana çünkü yazından güven verdin bana.Ben inanıyorum kardeşim üzülme bu dediğin tam Ünal Aysallık bir hamle çünkü.

funverdi Fazıl Ünverdi

Drenthe-Riera-Marlos-Benayoun...

funverdi Fazıl Ünverdi

Arkadaşlar gelen bilgiyi paylaştım, isimler bunlar...bu 4 lü arasından hem Drenthe hem de Riera'nın yani ikisinin de alınacağı söyleniyor.

Gs gazetecisi güvenilir biri sayılır. Anlamadığım aynı bölgeye iki yabancı birden alınmaya çalışılması. Drenthe sol bek oynatılır diyecem bu sefer yabancı sayısı 7 ye çıkıyor.

bunlardan biri gelicekse yine riera daha önde duruyor bunlardan 2.tercihte drenthe olur..

Takımın en önemli eksiği suratlı dikine giden kanat oyuncuları eksikliği.Mesala alamadığımız reyes ne kadar kötü oynarsa oynasın cikar son dakikada bir tane atar maç alırız.

O değilde Temmuz ayının ortalarında Reyes i biz transfer etmiştik. Arda ile yanyana bizde oynayacaklardı. Sonra bir baktık ki Ağustos ayının sonunda ne olduysa Reyes ve Arda yan yana Atletico da oynuyor. Ulan bu Madrid ne yaptı etti kandırdı bizim yönetimi. Tam tezgah kurmuşlar.

Simdi belgelerin yetistirilip aksam Drenthe'yi acıklayacaklarını söylesem, ayrıca Podolski icinde 12 Milyon €'luk bir teklifin iletildigini söylesem bana kac kisiniz inanır ??

Drentheye inanırım da hatta büyük ihtimal bonservis ücretsiz alınabileceğini düşünüyorum ama 12 milyon euro verip Podolskiyi alacağımıza inanmam imkansız :)

şimdi bazılarınız drente beğenilmez mi diyenler var...

Milyonlarca Galatasaray Taraftarına Süper yıldız alacam diyen ben değilim...

Üstüne birde takımın kaptanını satıyorsun yabancı kontenjanı sıkıntılı ve türk kaliten yerlerdeyken...

Siz kaldırıp drente beğenilmez mi diyorsunuz... EVET BEĞENMİYORUM...

Arda'yı satmasını Biliyorsan PODOLSKİ'yi almasını bileceksin... Podolski'yi almasını bilemiyorsan ARDA'yı SATMAYACAKSIN...

Elin oğlu geldi 1 saatte aldı gitti takım kaptanımızı ... Podolski de bize gelmek istiyor ama sen çingene pazarlığı yapıyorsun...

Adnans'ları neden sevmedik hep boş vaatler boş laflar ....

Eğer Podolski-Ronaldinho-Arshavin gibi isimleri alamayacaklarsa Transfer Sezonununda başarısız olmuş demektir bu... ( Selçuk Demeyin kendisi bizde oynamak istemeseydi yine alamazdık ) ARDA SATILDIĞI için...

muslera dünya'nın sayılı kalecilerinden alındı. eboue yıllardır üst düzey bir ligte ve takımda oynadı çok iyi bir oyuncu alındı. melo daha 1-2 sene öncesine kadar 25 milyon euro eden bir adam brezilya milli takımında defalarca oynamış üst düzey bir oyuncu alındı. ujfalusi beğenilmedi ama perfonmansı utandırdı gürdük bu da alındı. selçuk'u sayma dedin saymıyoruz peki. hadi elmander'i engin'i ceyhun'u beğenmiyoruz diyelim bu saydıklarımın alınması da başlı başına bir başarı değil midir? ki bu takım senelerdir avrupa'da ses getiremeyen bu sene de avrupada olmayan geçen sezonu facia olarak yaşamış özgüveni yerle bir bir takımdı. ben yönetim'in ve imparator'un sonunda kadar arkasındayım. ARTIK YAPILAMAYANLAR YÜZÜNDEN VURMAYI BIRAKIP YAPILANLARI DA GÖRÜP DESTEKLEME ZAMANIDIR!!! KÖSTEK OLMA ZAMANI DEĞİL!!!

renkdaşlar öncelikle hepinizin zafer ve ramazan bayramı kutlu olsun unutmadan nedir bu drenthe muhabbeti?

Arkadaşlar bir mesele daha var trübünde ki taraftarların daha ateşli olması uyutucu değil..

Drenthe ve Bir tane sol açık gelirs egerçekten çok iyi olur.Drenthe ve Podolski gelirse tadından yenmez.Drenthe Riera gelirse gene iyi olur.Ama sadece sol açık için Drenthe alınırsa kötü olur.

funverdi Fazıl Ünverdi

Drenthe-Riera-Marlos-Benayoun...

funverdi Fazıl Ünverdi

Arkadaşlar gelen bilgiyi paylaştım, isimler bunlar...bu 4 lü arasından hem Drenthe hem de Riera'nın yani ikisinin de alınacağı söyleniyor.

Gs gazetecisi güvenilir biri sayılır. Anlamadığım aynı bölgeye iki yabancı birden alınmaya çalışılması. Drenthe sol bek oynatılır diyecem bu sefer yabancı sayısı 7 ye çıkıyor.

Fazıl ın kankisi Yalçın Dümer. Ondan alıyor haberleri. Benden söylemesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt