Kaan Çağdur
Tecrübeli Üye
- 8 Haziran 2009
- 5.310
- 0
- 1.331
Cevap: Transfer Nöbeti
Drenthe leşş bir topçu inşallah gelmez.
Drenthe leşş bir topçu inşallah gelmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlatmaya çalıştığım 2 milyon çöpe gidecek (sol açık için alınacaksa diyorum dikkatinizi çekerim). Çöpe gitmez belki ama yeterli katkıyı sağlayamayacak. Podolski'ye 12 milyon + Senelik ücretini ver, şampiyonlar ligi'nden gelecek para karşılasın.
bir daha alıntı yapmıcaktım ama beni kışkırttın yapıyorum birader. sen her zaman yapılanları görmeyip bir arda-podolski muhabbetinde sıkışık kalıyorsan ve sığ fikirlerini dayatmaya çalışıp forumun ruhunda olan fikir tartışmasını bile beceremiyorsan burda ne işin var derler adama? seni saygılı ve seviyeli olmaya davet ediyorum. seninle aynı fikirde olmayanlara saygı duymayı öğren. ben polemik yaratmıyorum. "yok alıntı yapma yok polemik yapma" diyerek kimin ne peşinde olduğu ortada...
İstanbul'da ki disco'lar kesmiyo mu Sercan'ı?..![]()
kimi ilahlaştırmışım ayrıca adam solbek ve solaçığa alternatif için alınır diye istiyoruzevet var. sabri'nin yabancı versiyonudur drenthe hiç bir halta yaramayan elemanın tekidir. adam real de oynuyor diye ilahlastırmaya gerek yok, o takımda baliç de oynadı veya oynayamadı.
elianın bu kadar istenipte drenthenin bu kadar istenmemsine anlam veremiyorum
yürü be Paşam kim tutar seni...
Emin ol çöpe gitmez. İyice Mustafa Sarp yaptınız adamı
Dia′nın iş yaptığı ligi parçalar bu adam...
Aga ukraynalıların fantazisi daha geniş![]()
yıl olmuş 2011 drenthe'yi hala futbolcu olarak gören var. yahu sabri'yi siyaha boya peruk tak drenthe mi sabri mi ayırt edemezsin. hala daha bu ligi parçalar diyenler var.
elianın bu kadar istenipte drenthenin bu kadar istenmemsine anlam veremiyorum
kimi ilahlaştırmışım ayrıca adam solbek ve solaçığa alternatif için alınır diye istiyoruz
birini alcaklardır herhalde renktaş. valla drenthe oynayacagına engin oynasın derim ben. drenthe istikrarsız bir adam. bizde o kontejyanı kazım harcıyo zaten. bize icraat yapma olasılıgı yüksek adam lazım. hem bonservissiz diyince aklıma hep mustafa sarp geliyorileri adam alamazsak enginle beraber mi oynasın istersin yoksa hakan ve aydın ikilisi mi daha iyi olur senin için![]()
drenthe yi mi alıyoruz?