Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

uruguayli stoper coatesi gelecek sezon icin simdiden alsak bari,yoksa kapacak biri

ya şu luuk de jongu nasıl devler istemiyo anlamıyorum adam her allahın maçında 1-2 gol atıyo ya

Bu aralar bunlara taktım ama benide anlayın yine Terim'in eline ofansif anlamda yetersiz eksik kadro veriliyor sonra Terim kimi istediyse aldık diyecekler,Riji döneminde nasıl Meira da gonderilip elinde stoper bırakılmadıysa şimdide Terim döneminde ofansif olarak yetersiz bir kadro kuruluyor, Terim'in zaten oyun stratejisi ofans adamın elinde bir tane kanattan akacak adam yok Baros gününde ve sakat olmazsa tamam ama Elmanderden bi cacık olmaz geldiğinden beri söylüyorum, yazık yine eksik yatırım yapılıcak.

Aynı şeyi söylüyorum kaç gündür. Adamın eline yine eksik püsürük malzeme veriyorlar sonra da Terim e güvenimiz tam diyorlar. O değilde olan sonra hoca ya oluyor.

Fakat hoca da kaşınıyor. Yok Galatasaray ın menfaatleri falan. Geleceksen koyacaksın ağırlığını aldıracaksın arkadaş. Maliyetse maliyet. Bedava transferleri Adnanlarda yapıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt