Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Türkiye'de 4-3-3 bu yüzden oynanamıyor zaten.Ne çift yönlü orta sahalar var,ne skorer kanat forvetleri,ne de gerektiğinde ceza sahasında biten gol arayan bekler..

çünkü böyle adamlar çok değerli ve Türkiyede ne işleri var gidiyolar ispanyada ingilterede oynuyolar :)

Sercan Yıldırımı Kulube öneriyoruz.. Elmander Baros gibi 20yle giden araba gibi forvetle deplasmanda yanarık.

tff nin yaptığı açıklamaya bak yazılı başvuru yok diyor ulan 2 günden beri düşür diyorlar ali koç yanınıza geldi onun için düşürsenize

artık düşme falan olmaz en fazla kupayı alıp ts verirler

Sercan'ı mutlaka almalıyız..

Sercan+yabancı forvet+Podolski ile bu iş bitsin artık..

yönetime podolski için o kadar mesaj attık da ne oldu arkadaşlar abartmayın cidden bu mesaj olayını bi lauro'dan vazgeçirdik diye :D sonuç olarak elde ne keita nede podolski var şimdilik :D

Keşke Dos Santos geri dönse bu sene La liga'da çok iyi oynadı.Aslında yönetime baskı yapsak geri dönebilir.Aşağıdaki videoda Giovani nin geçen sezonki performansı var.

[video=youtube;DeSggqFwj0w]https://www.youtube.com/watch?v=DeSggqFwj0w[/video]

Renkdaş 4:57 videonun ilk 1 dakikası aynı gol. 2,2.5 dakikası da Gio'nun ABD'ye attığı gol. Başka da birşey yok. :)

en az 3 kişi gelmesi gerek bu takıma...

giovani her 2 kanatta ve forvet arkasından oynayabiliyor kaleden uzak olsun ama mümkünse asist yapsın orta açsın sadece son vuruşlarda rezil çünkü :)

beyler sizce forvete anelka uymaz mı ne dersiniz maliyetide yok hem ben o kadar bitik durumda olduğunuda düşünmüyorum fenere geldiğinde Türkiye'den Galatasaray'ı tanıyorum demesiyle sempatimi kazanmıştı özellikle :D

Yektada benzer şeyler yazıp bize gelmişti , Sercanda Galatasaraylıysa alın size ipucu

sercanyildirim9 Sercan Yıldırım

Bugun mubarek gunmus gercekten aldigim haber beni cok mutlu etti.2-3 gun icerisinde hersey cok guzel olacak.saygilar...

Dinamo Kiev'in teklifinden bahsetmiyordur inşallah. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt