- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
Cevap: Transfer Nöbeti
eski haber.Kolnun teklifi reddedigi yaziyor
eski haber.Kolnun teklifi reddedigi yaziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valencia oyunu kurarken stoper'e geçiyordu ilk yarı onu mu diyorsun?
Busquets'in yaptığını yapıyor daha dogrusu.
İkinci yarıyı izlemedim.
ayıp etmiş
Forumdan ayrıldı çünkü adamın hakında ileri geri konuşanlar var burda.
Aslında sorun Adana Öztürk dışındakiler meselesi değil. Aralarında problem olduğu için birbirlerine muhalefet oluyorlar. Ali Dürüst ün 10 verdiğine Adnan Öztürk pahalı diyor. Adnanın 10 verdiğine Ali maliyetli diyor. Kişisel sorunlar yani.
netim yavaş olduğu için iyice giremedim siteye
![]()
topu uzaklastirayim derken adama verdi resmen topu
ayrılıp ayrılmadığını bilmiyoruz arkadaşlar yine başlamayın adama sallamaya . sadece tahmin
Yahu Emre, o da amma nazlı be kardeşim. Sonuçta biz biliyoruz onun güvenilir bir kaynak olduğunu. İnanan inanır, inanmayanı da ciddiye almayıversin. İyi, laf söyleyen var diye hayata küssün o zaman. Lincoln tripleri![]()
Kemal istanbulda net yavaşmı?
suc kanalturku adam yerine koyan sendePodolski nerde hani Galatasaray daydi Kanaltürk demedimi?
Saçmalıyorsun ısrarla. Adam stoper değil. Yaptığı müdahale gayet yerindeydi. Orada normal bir şekilde uzaklaştırdı. Şanssızdı ve yalnızdı. Kontra yemişlerdi zaten.
Ben bunu daha seçim döneminde söyledim Hayri Kozak ben yönetimden ayrıldım iletişim sıkıntısı var yönetimde demişti ve haklı çıktı bence.
Ayıp eden kim emre.Bu adam pinonun kiralandığını ilk defa burda söyledi.Adamın bundan kazancı yok.
bilmem ama bende yavaş sende nerdesin?
bu rada neti başka yavaş olan var mı?
yaninda kendi takimindan iki kisi varken rastgele öne vurdu topu oda kisa düstü bence topalin hatasi
suc kanalturku adam yerine koyan sende
Arkadaşım. Adam stoper değil. Kontra yemişsin ve "kayarak" önemli bir müdahalede topu uzaklaştırıyorsun. Nasıl o topu "bilerek" bir yere verebilirsin. Saçmalıyorsun ısrarla diyorum hala cevap yazıyorsun yahu :S