Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Forumdan ayrıldı çünkü adamın hakında ileri geri konuşanlar var burda.

Yahu Emre, o da amma nazlı be kardeşim. Sonuçta biz biliyoruz onun güvenilir bir kaynak olduğunu. İnanan inanır, inanmayanı da ciddiye almayıversin. İyi, laf söyleyen var diye hayata küssün o zaman. Lincoln tripleri :)

Aslında sorun Adana Öztürk dışındakiler meselesi değil. Aralarında problem olduğu için birbirlerine muhalefet oluyorlar. Ali Dürüst ün 10 verdiğine Adnan Öztürk pahalı diyor. Adnanın 10 verdiğine Ali maliyetli diyor. Kişisel sorunlar yani.

Ben bunu daha seçim döneminde söyledim Hayri Kozak ben yönetimden ayrıldım iletişim sıkıntısı var yönetimde demişti ve haklı çıktı bence.

ayrılıp ayrılmadığını bilmiyoruz arkadaşlar yine başlamayın adama sallamaya . sadece tahmin

Podolski nerde hani Galatasaray daydi Kanaltürk demedimi?

Yahu Emre, o da amma nazlı be kardeşim. Sonuçta biz biliyoruz onun güvenilir bir kaynak olduğunu. İnanan inanır, inanmayanı da ciddiye almayıversin. İyi, laf söyleyen var diye hayata küssün o zaman. Lincoln tripleri :)

Abi topluluk değil bunlar.Küfür serbest olsa küfür edeceklerdi adama.

Saçmalıyorsun ısrarla. Adam stoper değil. Yaptığı müdahale gayet yerindeydi. Orada normal bir şekilde uzaklaştırdı. Şanssızdı ve yalnızdı. Kontra yemişlerdi zaten.

yaninda kendi takimindan iki kisi varken rastgele öne vurdu topu oda kisa düstü bence topalin hatasi

Ben bunu daha seçim döneminde söyledim Hayri Kozak ben yönetimden ayrıldım iletişim sıkıntısı var yönetimde demişti ve haklı çıktı bence.

Çok net birşey var. İleride bu daha büyük problem olacak ve istifalar gelecek. Başkan da eminin şimdiden daralmıştır. İlk döneminden sonra bir daha aday olmaz gibime geliyor.

Ayıp eden kim emre.Bu adam pinonun kiralandığını ilk defa burda söyledi.Adamın bundan kazancı yok.

şeref abi ayıp etmiş .

tamamda adamın burda birsürü sevip sayanu varken iki çapulcunun patladı vs demesiyle aramızdan ayrılması benim için saygısızlık.. sonuçta buraya gelince kaç kişiden selam alıyo herkes hizaya duruyo yanılsa bile arkasında duran bir ton adam var burda . %2 lik kısım için %98e ayıp.. sonuçta adam bu kadar hassas konularda birşeyler dile getiriyorsa bazı şeylerinde gardını almak zorunda ki o zorunluluk bu platformda çok nadir..

yaninda kendi takimindan iki kisi varken rastgele öne vurdu topu oda kisa düstü bence topalin hatasi

Arkadaşım. Adam stoper değil. Kontra yemişsin ve "kayarak" önemli bir müdahalede topu uzaklaştırıyorsun. Nasıl o topu "bilerek" bir yere verebilirsin. Saçmalıyorsun ısrarla diyorum hala cevap yazıyorsun yahu :S

Arkadaşım. Adam stoper değil. Kontra yemişsin ve "kayarak" önemli bir müdahalede topu uzaklaştırıyorsun. Nasıl o topu "bilerek" bir yere verebilirsin. Saçmalıyorsun ısrarla diyorum hala cevap yazıyorsun yahu :S

bilerekmi dedim ben rastgele vurdu dedim iyice uzaklastiramadi iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt