Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sercan Yıldırım futbolcu olup sporcu olmayan.

bilen var mı acaba,bu gencin doğum gününde şöyle bir olay yaşanıyor.

beyfendinin doğum günü pastası futbol sahası şeklinde,ama sahanın ortasında çırılçıplak kadınlar yatıyor ve bu pastayı kesip,kadınları yiyor.aynı gün mekana eski sevgilisi geliyor,yeni sevgilisiyle aralarında elektriklenme yaşanıyor,eskisevgilisi ortamı terketmek zorunda kalıyor.bunlar gene anlaşılır şeylerdir,gençtir dersin,şımarık dersin,burnu kalkmış dersin,parayı görünce ne olduğunu untmuş dersin,ama vahim olay aşağıda anlatacaklarımdır.

bu genç,doğum gününde zil zurna sarhoş olmayı kafasına koymuştur,ama öyle de bi ortamı vardır ki sanırsın içki tazelemeye gitmekten üşeniyor.buna öyle bi çözüm üretmiştir ki o gün,o satten sonra futbolculuğunun gözümde bi gram değeri kalmamıştır.

beyefendi,kafasına hortum gibi birşey bağlıyor,kafasının sol yanında ve sağ yanında birer rakı şişesi,şöyle birşey hayal edin kafanızda;sercan'ın kafasına ince hortumlar bağlanmış,ama sağ ve sol şakaklarında birer adet rakı kadehi var,hortumlar kadehlere bağlı ve hortumların ucu da sercan'ın ağzında,bi kadeh boşalınca diğer rakı kadehinden içmeye başlıyor ve mekanda kafasındaki bu düzenekle dolanıyor.

bu çocuk daha 20 yaşında iken bu havaları bursa'da yaşıyorsa istanbul'da bunu kimse tutamaz,kimse adam edemez.sercan gibi oyuncusu varken ertuğrul neden oynatmıyor bi sorgulamak lazım.yetenekli eyvallah ama her yetenekli galatasaray'ın kapısından girebilseydi bugun bahsettiğimiz galatasaray ahlakı olmazdı.

alıntı galatsaray sözlük

Bunu yazan adama ana avrat küfür edeceğim ama ceza alırım, zaten gözler üstümde bu ara.

Ama bunu yazan arkadaş fena uçuşlarda, o kadar söyleyeyim.

Fatih Terim'e üzülüyorum valla. Adam aylardır forvet diye bas bas bağırıyor yönetim hala 3ün 5in hesabını yapıyor. Mervan Çelik iddiası vardı bide o ne oldu acaba?

Devre arasi bedelsiz aliyoruz adami. Bonservis ödemek istememis bizimkiler. Bizde Mervan'la anlasmisiz zaten. Devre arasi bedava imza atacak.

su fenerin aciklamalarindan sonra pfdk'ya sevkler gelmezse TFF bir kez daha hangi tarafda olduklarini göstermis olacaklar.

fener her dalda batiyor. adamlar borc bataginda.

Sarı-Kırmızılılar'ın ilgilendiği gurbetçi futbolcu Mervan Çelik'in, ara transfer döneminde takıma katılacağı öğrenildi.

Sözleşmesi kasım ayında bitecek olan olan genç oyuncu için kulübü GAİS’in hem yüksek bonservis istemesi, hem de bir dahaki satışından pay talep etmesi üzerine transfer askıya alındı. Mervan’la yapılan görüşmeler sonrasında, ara transfer döneminde sözleşme imzalanması için mutabakata varıldı. Sol kanatta oynayan 21 yaşındaki futbolcu, 22 resmi maçta attığı 10 golle takımının en skorer ismi konumunda.

kesinlikle doğru tespit ... Ama taraftar olarak bunların hepsi hemen olsun istiyoruz ama zaten bi bukadar mevkiyede oyuncu aldık takımı değiştirdik tüm takımı baştan aşağı bi sezonda değiştirmek oyle kolay iş degil herkes hemen 1 transfer yattı diye vay anam neden yönetim oyle neden boyle :S

Zaten takımın büyük bölümü değişti.Defansta değişim az oldu.Hala Zan,Balta,Çağlar,Servet,Sabri takımda.Ama en çok değişmesi gereken bölge defansda.Bu sene defanstan çok başımız ağrayacak.Defans sürekli aynı hataları yapıyor.Sürekli geriye top kaçırıyor ve gol yiyoruz.Bizim defansın boy ortalaması muhtemelen 185 cm civarıdır.Duran toplarda sürekli rakibe kafa vurdurmalarından bıktım.Real maçında Ramos a kafayı Çağlar vurdurmuştu.Hele FT şu balta sevdasından vazgeçemedi bana göre çağlar daha iyi oynuyor ama oda yetersiz.

Beyler Podolski gelmesse korkarım Şeref Aydında patlayacak çünkü kendisi 2-3 gün önce Podolskinin kesinleştiğini söylemişti bu konuda.. :(

Benim aklım hala Giovanni Dos Santosta.Ve bu çocuk hala kulüp bulma derdinde.4 milyona alabiliriz Tothenamdan.Bu kadar kaliteli topçu görmedim.Topu çok çabuk rakip sahaya taşıyabiliyor.Son vuruşları etkisiz olabilir ama 21 yaşında ve biz Gio'dan çok faydalanabiliriz

GİOVANNİ DOS SANTOS :tiphat:

Benim aklım hala Giovanni Dos Santosta.Ve bu çocuk hala kulüp bula derdinde.4 milyona alabiliriz Tothenamdan.Bu kadar kaliteli topçu görmedim.Topu çok çabuk rakip sahaya taşıyabiliyor.Son vuruşları etkisiz olabilir ama 21 yaşında ve biz Gio'dan çok faydalanabiliriz

GİOVANNİ DOS SANTOS :tiphat:

Sağ kanat oyuncusu. Bizim Podolski gibi saf sol kanada ihtiyacımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt