Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Giovanni 'nin bonservisi alınmayıp geri gönderildiğinde kimsenin sesi çıkmıyordu, bal yapamayan arı zırvalığı dolanıyordu her tarafta, şimdi nerden çıktı bu Giovanni aşkı anlamadım? Keita'yı isteyeceğimize bu adamı geri aldırabilirdik ama geçti artık.

Bir umut var yinede.Ayrıca ben Keita transferi hep karşıydım sanki buraya gelince eski Keita olacak sananlar vardı.Sonuçta adam bir yıl katarda oynadı.

-----------------------Ünal Aysal----------------- Adnan Polat

Felipe Melo-------------Aldı --------------------- İtalya aklına bile gelmez

Selçuk İnan------------ Aldı----------------------- Belki

Ujfalusi-----------------Aldı ---------------- Adnan Sezgin cingen pazarlığı yapardı alamaz.

Muslera---------------- Aldı ------------ Yine 3.sınıf bir kaleci bulurdu

FATİH TERİM-----------Geldi ---------------- Türkiyede teknik direktörlüğü bıraktım dedi

Ceyhun Gülsesam ------ Aldı -------------------- Anca bunu alırdı

Eboue --------------- Aldı ------------------ Teklif bile sunamazdı

Elmander------------ Aldı ----------------- Uğraştı uğraştı parayla bile alamadı.

Okan Derici---------- Aldı ----------------------------------- Alırdı

Engin Baytar---------- Aldı ---------------------------- Belki

Halimize şükretmeliyiz bence.

Renkdaş seni tebrik ediyorum , çok doğru bir araştırma yapmışın tamamında haklısın hatta Adnan Polat bu yazdıklarından hiçbirini alamazdı daha beter yani anlayacağın

her sene almanyadan bi zorlu transfer yapiyoruz:D

2007 schalke lincolnu vermek istemedi,sonunda geldi.

2008 meira gelmek istiyordu,stuttgart birakmadi,sonunda geldi.

2010 wolfsburg misimovici zorla satti.

darisi podolskinin basina.

Saçmalama Adnan Polat ' ı bana savunuyorsun , aldığı oyuncular belli Zapata,Stancu,Pino gibi adı sanı duyulmamış oyunculara bak bide Ünal Başkanın aldığı oyunculara bak da konuş .

Zapata'yı Pino'yu acaba Adnan Polat mı aldı yoksa Hagi mi istedi bunu bilmek lazım bence.Ayrıca Adnan Polat başarısız sezonun başında Misimoviç İnsua Cana ve bazı yerli transferler yaptı.Tamam yerli transferler fos çıktı ama o zaman için zor transferlerdi ve formdaydılar bize gelmeden önce...

her sene almanyadan bi zorlu transfer yapiyoruz:D

2007 schalke lincolnu vermek istemedi,sonunda geldi.

2008 meira gelmek istiyordu,stuttgart birakmadi,sonunda geldi.

2010 wolfsburg misimovici zorla satti.

darisi podolskinin basina.

hacı dikkat ettimde bu almanya transferlerine hiç kalıcı transfer yapmamışız gerçi biz en son ne zaman kalıcı yabancı transfer yaptık ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt