Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bunuda sirf 2-3 hafta sonra kardayiz diyebilmek icin yapiyorlar

fatih hoca demisti, transfer dönemi kapandiktan sonra, ne kadar harcadik, ne kadar harcamadik herkese göstericegiz, o zaman ne dicekler gibi bir aciklama yapmisti
cok fazla para harcamayınca veya karda olunca birşeymi oluyor. ardanın yerine podolskiyi alsınlar işte. fenerin küme düşmesini bekliyorlar sanki:)

hakan balta bu takımda kalırken yekta nasıl kiraya verilir kafayı yiicem ya.sakın euro 2008 in en iyi oyuncusu demeyin 2011 deyiz çünkü...

Yıldız oyuncunu pahalıya satıyorsan ya Atletico gibi o parayla yıldız bir oyuncu alırsın ya da Porto gibi çok daha ucuza yeni yıldızlar bulup büyük karlar edersin.Biz ikisini de yapamıyoruz şu an...

Daum ilk zamanlarinda sahada Volkan'i gorunce dehsete kapiliyorum demisti ; ben de ayni duyguyu yedek kulubemizi gorunce hissediyorum.

Öttürürüz hepsini merak etme. Bu kadroyla bile

kesin ilk 3 yiz, fatih hoca yuzunden ama yetmez, 2. olan takiima 34 hafta sonunda fark atip, öyle girmeliyiz playy oflara, bunu becermek icin cok iyi kadro lazim.

su anda fenerin kadrosu (transfer yapmadilar dogru duzgun) hala bizimkinden iyi

Hiç alakası yok bence Adnan Polat da alabilirdi ki zamanın da aldı da...

Kesinlikle katılıyorum..Zihniyet hep aynı..Aynısı Canaydına kıyasla Adnan polat için söyleniyordu.Şimdide bu yönetim abartılıyor..

Melo,Eboye ve muslera iyi transferlerdir..Ama bu durum yönetimi başarılı kılmaz..Artık Galatasaray taraftarı aklına başına alıp geniş düşünmesi lazım..Gerçekleri görmesi lazım..Adamlar koltuk derdinde biz burada bunları pohpohlamaktan başka bir bk yapmıyoruz..

Elano,Keita,Baroş,Kewellda iyi transferlerdi ama yapılan yönetimsel hatalar,mevkisel yanlış seçimler başarısızlığı getirdi..Galatasaray yönetimlerindeki en büyük engel takıma olan sevginin,klübe olan bağlılığın az olması..Yani bağlılık derecesi..Ondan sonra işte böyle kadromuz zaten yeterli laflarını duyar ,bu oyuncu çok maliyetli ,şu çok pahalı demeye başlarlar..Çünkü adamların umrunda değil..Verse ya cebinden göriyim ben onun Galatasaraylılığını..

Biz burda kçımızı yırtalım..Adam orda kendi egolarını tatmin etsin..Kimin umrundaki Galatasaray..

lubeayar Lube Ayar

RT @CengizCandar: Sen, Aziz Yildirim'a yargisiz infaz, Fenerbahce'ye asagilik bir komplo yapildiginin farkinda misin? Aç gözünü..

bu kadına birisi ALLAH için suikast düzenlesin valla bunun gibi bir gerizekalı yüzünden diğer angutlar'da böyle salakça şeyler düşünüyor.:D

fatih terim sinyallerini vermişti zaten beklediğim gibi göremedim beni yanılttı süpriz bi ayrılık olabilir demişti slovenya kampının son gününde.bugünde webaslanda haberi çıktı

kesin ilk 3 yiz, fatih hoca yuzunden ama yetmez, 2. olan takiima 34 hafta sonunda fark atip, öyle girmeliyiz playy oflara, bunu becermek icin cok iyi kadro lazim.

su anda fenerin kadrosu (transfer yapmadilar dogru duzgun) hala bizimkinden iyi

Muslera- Volkan

Eboue- ?

Ujfa-Serdar

Servet-Bilica

Santos-Balta

Melo-selçuk

Selçu- Emre

Kazım-Topuz

Stoch-?

Alex-Engin diyelim

Baroş-?

Bence biz iyiyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt