Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kesin ilk 3 yiz, fatih hoca yuzunden ama yetmez, 2. olan takiima 34 hafta sonunda fark atip, öyle girmeliyiz playy oflara, bunu becermek icin cok iyi kadro lazim.

su anda fenerin kadrosu (transfer yapmadilar dogru duzgun) hala bizimkinden iyi

Katilmiyorum Salman. Transfer ettigimiz oyuncularin hepsi (Yabancilar + Selcuk ), Fenerbahce´nin kadrosunu 5´e katlar kalite olarak. 2 transferle ucar gideriz diye düsünüyorum. Fatih Terim final adamidir. Aslinda sever böyle play off türü maclari. Yasayip görcez zaten.

adnan polat olsaydi cok daha iyi transferler yapilmis olabilirdi beyler, adam ders almisti, yerlilere cok önem vericekti

kesin ilk 3 yiz, fatih hoca yuzunden ama yetmez, 2. olan takiima 34 hafta sonunda fark atip, öyle girmeliyiz playy oflara, bunu becermek icin cok iyi kadro lazim.

su anda fenerin kadrosu (transfer yapmadilar dogru duzgun) hala bizimkinden iyi

Adam haklı,hücum hattında çok etkisiz kalıyoruz.

En az 2 tane hucumcu gelmeli.

Defansa 2 ve orta sahaya da birini aldık mi şampiyonlar ligi icin hazır olur kadro ama tr ligi icin 2-3 transfer yeterli.

Vallahi gün kar yapma günü değil arda'yı satmışız yerine en az onun kadar iyi birini almazlarsa büyük hataya düşerler kazım tam bir kanat gibi değil takımı ileriye taşıyan bir oyuncu lazım bir sürü eksik var hala .:)

Guiza için bonservis bedeli ödemedi Getafe transfermarkt'a göre. O bedel kulüp içinde transfer bedeli olması lazım borsayı yanıltmak için. Malum Aziz Yıldırım bu konuda ihtisas sahibi:asd:

Katilmiyorum Salman. Transfer ettigimiz oyuncularin hepsi (Yabancilar + Selcuk ), Fenerbahce´nin kadrosunu 5´e katlar kalite olarak. 2 transferle ucar gideriz diye düsünüyorum. Fatih Terim final adamidir. Aslinda sever böyle play off türü maclari. Yasayip görcez zaten.

kalede Gs - fener ayni gucte

defansta fener bize fark atmis durumda su anda. sol bek, sag bek, stoperler bizimkilerden iyi. Sag bek ebue, urfali yuzunden esit diyebiliriz fenerle ama stoperler ve sol bekte fener önde.

orta saha fener az da olsa önde.

forvetler esit diyebiliriz.

boşuna kazımla keitayı kıyaslamayın kıyaslamayın.kazım keitanın yetenek ve sürat olarak yanına bile yaklaşamaz.real madrid maçında bi kez daha anlamışsınızdır herhalde.bu senede hüsran...

Adnan Öztürk'ten Açıklama

Bugünkü Sabah Gazetesi'nde yer alan "Sanki Ben İstedim" başlıklı haber tamamen asılsızdır ve gerçekleri yansıtmamaktadır.

Röportajı yaptığı varsayılan kişiyle böyle bir konuşma yapılmamıştır.

Kamuoyuna saygılarımla duyururum.

Adnan Öztürk

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı

defansta fener bize fark atmis durumda su anda. sol bek, sag bek, stoperler bizimkilerden iyi. Sag bek ebue, urfali yuzunden esit diyebiliriz fenerle ama stoperler ve sol bekte fener önde.

muslera'yi volkan'la karşılaştırmak panterle odunu karşolaştırmak gibi bence. muslera volkandan çok daha iyi.

203932_Galatasaray_SK.jpg

En az maliyetle sanırım bu kadar olur.

Şu anki durumun tek bir açıklaması var bence, o da madem iş bu zamana kaldı son 2 gğnğ bekleyip fiyat kıralım denilen Klasik Türk mantığıdır. Apache sytayl forever

ulan ne yektası?takımda performansıyla gitmeyi hak eden tek kişi sabri!yektayı gonderip sabri yimi ortada oynatacağız?

Adnan Öztürk'ten Açıklama

Bugünkü Sabah Gazetesi'nde yer alan "Sanki Ben İstedim" başlıklı haber tamamen asılsızdır ve gerçekleri yansıtmamaktadır.

Röportajı yaptığı varsayılan kişiyle böyle bir konuşma yapılmamıştır.

Kamuoyuna saygılarımla duyururum.

Adnan Öztürk

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı

ne haberi o olay ne, siteye girip, arayip, okumak istemiyorum, olay kisa özetlesen abi

Forvetlere katilmiyorum renktas... Sag bekte Gokhna Gonul gitti gidecek, Luganoda gitti.. Yobo zaten yok... Bi Serdar kaldi bide Bilica kaldi ellerinde.... Defans yorumuna bu seyden katilmiyorum, sol bek olarak valla biz zaten nanay :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt