Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adnan Öztürk'ten Açıklama

Bugünkü Sabah Gazetesi'nde yer alan "Sanki Ben İstedim" başlıklı haber tamamen asılsızdır ve gerçekleri yansıtmamaktadır.

Röportajı yaptığı varsayılan kişiyle böyle bir konuşma yapılmamıştır.

Kamuoyuna saygılarımla duyururum.

Adnan Öztürk

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı

bu habere göre Podolski ile büyük ölçüde anlaştık o zaman.

Bu sene 34 haftada 1. olmak şart ve puan farkıda atmamız lazım zaten 1. olunca şampiyonlar ligini garantiliyoruz.Hücuma o yüzden 2 takviye şart.

boşuna kazımla keitayı kıyaslamayın kıyaslamayın.kazım keitanın yetenek ve sürat olarak yanına bile yaklaşamaz.real madrid maçında bi kez daha anlamışsınızdır herhalde.bu senede hüsran...
Kazim hazirlik maclarinin yildizlarindan biri ,sen neyin derdindesin

203932_Galatasaray_SK.jpg

En az maliyetle sanırım bu kadar olur.

Sercanın orda oynamaya kapasitesi yetmez

kalede Gs - fener ayni gucte

defansta fener bize fark atmis durumda su anda. sol bek, sag bek, stoperler bizimkilerden iyi. Sag bek ebue, urfali yuzunden esit diyebiliriz fenerle ama stoperler ve sol bekte fener önde.

orta saha fener az da olsa önde.

forvetler esit diyebiliriz.

Serdar Kesimal - Bilica bizim defanstan iyi mi Salman? Orta sahalari bizden iyi mi? Melo tek basina fark atar Fenerbahce´ye. Selcuk´u daha koymadim :-) Niang da Baros kalitesindedir benim icin.

Bu arada elia satılık listesinde diyor bir arkadaşım doğrumu bilmiyorum ama 6 m € değilde teklif daha yüksek olursa ve istekli olursak alırız elia'da süper olur açıkcası.

kalede Gs - fener ayni gucte

defansta fener bize fark atmis durumda su anda. sol bek, sag bek, stoperler bizimkilerden iyi. Sag bek ebue, urfali yuzunden esit diyebiliriz fenerle ama stoperler ve sol bekte fener önde.

orta saha fener az da olsa önde.

forvetler esit diyebiliriz.

bende fenerin kadro olarak ve takımın oturmuş olmasından dolayı şampiyonluk yarışında bizden daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. ama luganonun ve yobunun olmayışı feneri defans hattında baya kötü duruma düşürdü... bence lugano fener için çok iyi bir oyuncuydu ve gidişi kesin feneri etkiliyecektir.. doğru mevkilere bir kaç adam alırsak bu sene şampiyon oluruz. ama biraz zamana ihtiyacımız olacaktır oyuncuların birbirne alışması için.

Serdar Kesimal - Bilica bizim defanstan iyi mi Salman? Orta sahalari bizden iyi mi? Melo tek basina fark atar Fenerbahce´ye. Selcuk´u daha koymadim :-) Niang da Baros kalitesindedir benim icin.

yahu ben su andaki duruma göre yorum yaptim, su anda lugani, gökhan, santos, dia, niang herkes fenerde.

tabiki bunlardan 1-2 sini kaybedrse fener, biz daha iyi olabiliriz.

özellikle lugano, santos ve gökhan giderse, fener bitti

@Cimbom007

Florya

Kadir gecesi Allahin huzurunda soyluyorum, Podolski ve Diego Galatasaray'da!

ya hadi kop git uç kaç yap bişeyler...

yeter yahu, nasil yetmez, niya yalan söyliyorsun Onur ama katiliyorum, sercani tek forvet olarak oynatmazdim bende

dediğin gibi hem tek forvet oynayamaz, hemde bitiriciliği Guizadan leş.kanatta iyi oynar cok hızlı ve çevik ama gol bölgesinde cok kötü bir isim.şuan sola alınır oynayabilir

Poldi ve Diego demek...hayirlisi.

Ikiside gelirse, bu sezon saglam takim kurmus oluruz. Ama benim favori ikilim: arshavin-diego!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt