Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yahu ben su andaki duruma göre yorum yaptim, su anda lugani, gökhan, santos, dia, niang herkes fenerde.

tabiki bunlardan 1-2 sini kaybedrse fener, biz daha iyi olabiliriz.

özellikle lugano, santos ve gökhan giderse, fener bitti

Lugano'yu 3 e PSG ye sattılar Salman reis...

Ayrica Muslera da kesinlikle ve kesinlikle Volkan´dan iyi bir kalecidir. Volkan´a kötü demedim, ama Muslera kalite olarak Volkan´i da katlar

bende fenerin kadro olarak ve takımın oturmuş olmasından dolayı şampiyonluk yarışında bizden daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. ama luganonun ve yobunun olmayışı feneri defans hattında baya kötü duruma düşürdü... bence lugano fener için çok iyi bir oyuncuydu ve gidişi kesin feneri etkiliyecektir.. doğru mevkilere bir kaç adam alırsak bu sene şampiyon oluruz. ama biraz zamana ihtiyacımız olacaktır oyuncuların birbirne alışması için.

aynen Tanju, dogru konustun, simdi aslinda seni arkadaslarimin listesine almaliydim ama sen simarirsin diye daha erken , almiyorum, böyle yorumlar yapmayi devam edersen, olur bu is er yada gec

bence sadece bir yabancı gelicek birde yerli sonra transfer finitoo

Ben bizim taraftarı anlamıyorum,yerli kalitesi düşük diyenler konu fener olunca bizim yerliler daha iyi diyor:D

kasımpaşa forması giyerken galatasaray formasıyla gs-fb derbisini tribünde izleyecek kadar delikanlı,ardadan daha hasta bi galatasaraylıdır yekta.ayrıca gayet yeteneklidir.tek ihtyacı bikaç maç ilk onbirde oynamak.hakan balta servet gibi odunlar bu takımda banko oynarken bu çocuk nasıl gönderilir

kasımpaşa forması giyerken galatasaray formasıyla gs-fb derbisini tribünde izleyecek kadar delikanlı,ardadan daha hasta bi galatasaraylıdır yekta.ayrıca gayet yeteneklidir.tek ihtyacı bikaç maç ilk onbirde oynamak.hakan balta servet gibi odunlar bu takımda banko oynarken bu çocuk nasıl gönderilir

gönderilirse kalbi kirlir, bir dahada Gs ye zor döner yekta diyorsun kisaca, dogru mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt