Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

vazıyet gosterıyorkı kımseyı alamıyacagız umarım transfer yapmak için transfer yapılmaz

Cimbom007 Twitterlerini paylaşmıyalım adam kolpanın önde gideni.

Madem sol kanada sercanı alacaz ileri çok iyi bir forvet almamız lazım. Sprinter adam gecebilen, bitiriciliği üst düzey olan.

sezon sonuna kadar hazırlık maçı mı oynayacağını sanıyorsun
o dedigimden bunu cikarman buyuk basari , Kazim yerli olarak en fazla buyuk mac oynamis oyuncu varsa daha iyisi getirsinler oynatalim ,kaldi ki Fatih Terim'le aralari cok iyi yani disiplinsizlik falan da olmayacak

Arkadaşlar yabancı transferi için 31 Ağustos son gün değil mi yahu ben mi yanlış biliyorum Avrupa'da o saatten sonra transfer bitiyor yani biz de alamayız anlamına geliyor bu.

Arkadaşlar yabancı transferi için 31 Ağustos son gün değil mi yahu ben mi yanlış biliyorum Avrupa'da o saatten sonra transfer bitiyor yani biz de alamayız anlamına geliyor bu.

avrupada kapaniyor transfer dönemi, bizde degil, öyle galiba ama avrupada transfer dönemi bitince, hangi akilli adamini satsin?

avrupada kapaniyor transfer dönemi, bizde degil, öyle galiba ama avrupada transfer dönemi bitince, hangi akilli adamini satsin?

İşte onu diyorum kendimizi kandırmaya gerek yok 8 gün kaldı yok 10 gün var gibisinden olan şu iki üç gün içinde olacak ya da hiç olmayacak.

baros ve elmander cok yetersız geldı bana macta ayaklarına top degmedı desem yalan olmaaz ılerde cogalamıyoruz sol taraf kesınlıkle muamma lıgte mac kazanırız ama buyuk maclarda bu cok acık sekılde vafıyet gosterecek ılerı taraf yagında top tutan lerıye tasıyna bırı mutlaka alınmalı ve dırı bır forvet

Yardımlarınız için "Fitre" yazıp Somali için 2868'e, Fenerbahçe için 1907'ye gönderin.

Bize güçlü kuvvetli bi forvet lazım arkadaşlar.örnek drogba.baros hala ayakta duramıyo inanılır gibi diil...

Son dakika transferi bizim tüzügümüzde yazar :) Hic affetmeyiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt