Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

baros ve elmander cok yetersız geldı bana macta ayaklarına top degmedı desem yalan olmaaz ılerde cogalamıyoruz sol taraf kesınlıkle muamma lıgte mac kazanırız ama buyuk maclarda bu cok acık sekılde vafıyet gosterecek ılerı taraf yagında top tutan lerıye tasıyna bırı mutlaka alınmalı ve dırı bır forvet

baros ve elmander yeterlide, onlara top aticak orta sahamiz yok malesef.

diego tarzinda biri lazim, veyahut forlan tarzinda forvet arkasi

bu yönetim takımın başına yeni geçtiğinde ohh transfer sezonunun sonuna kadar beklemeyiz demiştim ama yine bekledik :asd:

neyi bekliyorsunuz daha, yapin su transferleri artik. beklemekten biktim vallaha. bugun yarin podolski yatti, kap a bildirdik diyecekler galiba. cok uzun surdu.

Biz Elia'nın transferini bitirme noktasına gelsek içerden ''pahalı almayalım'' diyecek yönetici çıkar harbiden bu adamlar suikast düzenlememiz gerekiyor şaka gibi.

Yeter artık....Her sezon olduğu gibi bu sezonda trasferleri son güne bıraktık hemde en önemli oyuncumuzu sattık artık söyleyecek bir şey de bulamıyorum açıkcası ünal başkan bu transfer dönemi itin fareyle oynadığı gibi oynadı bizimle..Umarım onların yaptığı doğrudur.

Biz Elia'nın transferini bitirme noktasına gelsek içerden ''pahalı almayalım'' diyecek yönetici çıkar harbiden bu adamlar suikast düzenlememiz gerekiyor şaka gibi.

elia poldi 'den faydali olur! poldi cok düz bir oyuncu. meseal calim yapamaz, adam gecemez vs.

kisacasi saha icinde fark yaratmaz!

Bu Elia nasil futbolcu arkadaslar? Hic izlemedim valla. Iyi midir? Akar mi?

Yeter artık....Her sezon olduğu gibi bu sezonda trasferleri son güne bıraktık hemde en önemli oyuncumuzu sattık artık söyleyecek bir şey de bulamıyorum açıkcası ünal başkan bu transfer dönemi itin fareyle oynadığı gibi oynadı bizimle..Umarım onların yaptığı doğrudur.

beni unal baskan ters köseye yatirdi, ne olursa olsun, bildigi yoldan gider saniyordum ama adam millete göre hareket ediyor, onlar ne diyorsa, onu yapiyor

ortada feci bir bilgi kirliliği var.bazı arkadaşlar lig sonunda alınan puanların yarıya indireleceğini söylüyorlardı ama ne TFF nin resmi sitesinde nede diğer sitelerin puan durumu detaylarında öle birşey yazmıyor..tek söylenen ilk 4 play off oynayacak.birinci olan play off ta sonuncu olsa dahi CL eleme oynayacak okadar.puanların yarıya indirilmesi diye birşey geçmiyor yani.net bilgisi olan varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt