Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beni unal baskan ters köseye yatirdi, ne olursa olsun, bildigi yoldan gider saniyordum ama adam millete göre hareket ediyor, onlar ne diyorsa, onu yapiyor

aynen.. ünal başkan masaya yumruğunu vurup almak istediğini almalıydı.. yok ali dürüst yok adnan öztürk yok bilmem kim karşı çıkmış bu ne her kafadan bi ses.

kalede Gs - fener ayni gucte

defansta fener bize fark atmis durumda su anda. sol bek, sag bek, stoperler bizimkilerden iyi. Sag bek ebue, urfali yuzunden esit diyebiliriz fenerle ama stoperler ve sol bekte fener önde.

orta saha fener az da olsa önde.

forvetler esit diyebiliriz.
sag bekinin nesi üstün :) defansta luganoda yok. bir sol bekte üstün derim.

Yeter artık....Her sezon olduğu gibi bu sezonda trasferleri son güne bıraktık hemde en önemli oyuncumuzu sattık artık söyleyecek bir şey de bulamıyorum açıkcası ünal başkan bu transfer dönemi itin fareyle oynadığı gibi oynadı bizimle..Umarım onların yaptığı doğrudur.

ne alaka baskan guzel transferler yaptı sezon bası deselerdı selcuk melo ujfalusı eboue muslera alacagız herkse ucardı havalara ama bız sımdı basıte alıyoruz bunları sende bır kus ızlenımı gordum yuh kelımesınden

Bize lazım olan hucumcu Arshavin.

Eğer alırsak lig şampiyonluğu cepte.

ne alaka baskan guzel transferler yaptı sezon bası deselerdı selcuk melo ujfalusı eboue muslera alacagız herkse ucardı havalara ama bız sımdı basıte alıyoruz bunları sende bır kus ızlenımı gordum yuh kelımesınden

pardon yeter artık kelımesınden

arshavin'e 10m deger, poldi'ye asla ve asla!

poldi fark yaratmaz, düz oyuncu!

arshavin fark yaratir, klas oyuncu!

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Arsenal, Eden Hazard ve Eljero Elia için teklif yapmayı planlıyormuş...

elia poldi 'den faydali olur! poldi cok düz bir oyuncu. meseal calim yapamaz, adam gecemez vs.

kisacasi saha icinde fark yaratmaz!

yalniz poldi bi sut ceksin ve top eliaya gelsin, adam topla birlikte gol olur.

kisaca poldinin sol ayagi ve fizigi cok saglam.

elianin teknigi ve hizi cok saglam

sen hangisini tercih edersin yazayim mi?

eliayi.

Gercekten Son Dakika mi veriyor LigTV? Heycanlandim lan. Dogru mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt