Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yeter artık....Her sezon olduğu gibi bu sezonda trasferleri son güne bıraktık hemde en önemli oyuncumuzu sattık artık söyleyecek bir şey de bulamıyorum açıkcası ünal başkan bu transfer dönemi itin fareyle oynadığı gibi oynadı bizimle..Umarım onların yaptığı doğrudur.

ne oynamasından bahsediyorsun takıma bir anda 20 kişi mi transfer edilcekti bu dogru birşeymi eboue muslera ujfalusi selcuk melo takıma direk katkı vericek 5 isim alında onun yanı sıra engin ceyhun elmander gibi kadro derinligini arttıracak adamlar alında surda iş kalmış 1 2 rütuj a nankörlük etmemek gerek

arda yı yönetim para için göndermedi arda gitmek istedi yapıcak birşey yok sövenler bir zahmet bu konuda arda ya sövsün yönetimin tek hatası sezon başında kötü havayı dagıtmak için transfer şu tarihte biticek vaadleriydi ama kolay degil acilen borç taksitlerini ödemesi gereken türkiye liginde oynayan ve avrupa bileti olmayan bir takıma yıldız transferleri yapmak

Arshavin hakkında son dakika gelişmesi yok bence biraz sallamasyon haber.

alniz arshavin son zamanlarda inanilmaz formsuz, bunu bilir, bunu yazarim ben

yani uyum sorunu cekerse burda, ki buyuk ihtimal, inanilmaz közü bir transfer olur

gerci arshavini her zaman satabiliriz russyaya.

ortada feci bir bilgi kirliliği var.bazı arkadaşlar lig sonunda alınan puanların yarıya indireleceğini söylüyorlardı ama ne TFF nin resmi sitesinde nede diğer sitelerin puan durumu detaylarında öle birşey yazmıyor..tek söylenen ilk 4 play off oynayacak.birinci olan play off ta sonuncu olsa dahi CL eleme oynayacak okadar.puanların yarıya indirilmesi diye birşey geçmiyor yani.

tff nin resmi sitesini bilmiyorum ama maa geçen tv programında puanların yarısıyla playoffta yarışacaklar diye açıklamıştı.. hatta buçuklu olursa puanın yuvarlayacaklarmış.. mantıklı bir şekilde bakarsan puanla yarıya bölünmezse playofunun bir anlamı kalmazki 20 puan fark atarsan normal sezonda playoffta hiç maç yapma yine sana yetişemezler ki

Ligtv normal haberlerde veriyor Arshavin haberini.

ne oynamasından bahsediyorsun takıma bir anda 20 kişi mi transfer edilcekti bu dogru birşeymi eboue muslera ujfalusi selcuk melo takıma direk katkı vericek 5 isim alında onun yanı sıra engin ceyhun elmander gibi kadro derinligini arttıracak adamlar alında surda iş kalmış 1 2 rütuj a nankörlük etmemek gerek

arda yı yönetim para için göndermedi arda gitmek istedi yapıcak birşey yok sövenler bir zahmet bu konuda arda ya sövsün yönetimin tek hatası sezon başında kötü havayı dagıtmak için transfer şu tarihte biticek vaadleriydi ama kolay degil acilen borç taksitlerini ödemesi gereken türkiye liginde oynayan ve avrupa bileti olmayan bir takıma yıldız transferleri yapmak

kus ızlenım ı gordum o arkadasta

ortada feci bir bilgi kirliliği var.bazı arkadaşlar lig sonunda alınan puanların yarıya indireleceğini söylüyorlardı ama ne TFF nin resmi sitesinde nede diğer sitelerin puan durumu detaylarında öle birşey yazmıyor..tek söylenen ilk 4 play off oynayacak.birinci olan play off ta sonuncu olsa dahi CL eleme oynayacak okadar.puanların yarıya indirilmesi diye birşey geçmiyor yani.net bilgisi olan varmı ?

?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt