Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu transfer döneminde bana en çok koyan şey, zamanında transferler için ünal başkanın parası neyse verir alırız lafı oldu. hadi versene başkan niye vermiyorsun demek istiyorum ama yine geç kaldık polat dönemi gibi. kadromuz kötü değil ama kesinlikle şampiyon olur diyebileceğimiz kadro da yok elimizde o yüzden fatih hocaya bakıyor iş bu saatten sonra

Şeref Aydın'ın profiline girince neden gönderdiği bütün mesajlar silinmiş görünüyor. Üyeliğini mi sildirdi yoksa?

bu transfer döneminde bana en çok koyan şey, zamanında transferler için ünal başkanın parası neyse verir alırız lafı oldu. hadi versene başkan niye vermiyorsun demek istiyorum ama yine geç kaldık polat dönemi gibi. kadromuz kötü değil ama kesinlikle şampiyon olur diyebileceğimiz kadro da yok elimizde o yüzden fatih hocaya bakıyor iş bu saatten sonra

aynen ymeinle, cok güzel özetledin.

bende sormak isterdim baskana, hani nerde, niye veremiyoruz diye

pino al nassra kiraliniyor bu seref aydn yönetici galiba o dedigi forvet kim acaba poidolski drogba milito forlan adebayor kacti

Selam beyler , bugün içerisinde bir gelişme oldu mu ?

Arama kriterine uygun sonuç bulunamadı, Lütfen başka bir Arama kriteri (Aranacak Kleime) vererek tekrar deneyin.

yazıyor.

Köln yenilirse hocası kovulur ve Podi ayrlmaktan vazgeçer.

yahu salmancım sen hiç uyumazmısın güzel kardeşim 7/24 online görüyorum seni :=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt