Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: Transfer Nöbeti
hayret, gagoyu isteyen yok bu sene pek, Allahtan ))9
hayret, gagoyu isteyen yok bu sene pek, Allahtan ))9
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusurabakma ama benim kriterim cöp tenekesinden farksiz TSL kupasi degil, ben Avrupa takimi olan Galatasaray'i hedef olarak görürüm herzaman, Milan, Inter, Bayern Munich gibi takimlarla denk gücte bir Galatasaray'i.
Saygilar.
sağ taraftaki küçük sahada mavi yenen yere bak aga Elias - Spielerprofil - transfermarkt.de
Elias cift yonlu bir orta saha oyuncusu, AMF ve Sol kanatta'da oynayabiliyor. Ofansi defansindan iyi.
bir istegim daha var, biraz daha güzel yaz yazabiliyorsan lütfen, baska yok
Görünen o ki Podolski transferi yatmistir, elimizde kalan secenekler Marlos ve Arshavin'dir, Elias'i baskan kabul etmez, ki taraftar da istemez, Marlos ise son secenek gibi duruyor, sanirim 3-4 gün de Arshavin icin ugrasilacak eger onda da bir sonuc alinamazsa Marlos bitirilecek ve transfer dönemi kapanacak.
Bu sözümü hatirlatirsiniz transfer dönemi kapandiginda, ama sunu acik söylüyorum ki son 15 günde rezalet bir transfer politikasi izlendi.
Forvet yok, Sag acik Kazim (kesinlikle kalitesiz) ve Sol acik yok.
Tesekkürler yönetim, Forlán ve Reyes hamlenizle (hamlesizliginizle) bizi rezil ettiginiz gibi simdi de takimi rezil ediyorsunuz, Ünal Aysal gibi bir baskana böylesine 'REZALET' bir yönetim yakismiyor.
büyük ihtimalle diego bizde
adamin profili silinmis diyorlarelias mı alıncakmış? şeref aydın ugradımı bugun hiç?
adamin profili silinmis diyorlar
Galatasaray'in nereden nereye geldigini anlamak icin '34. hafta da TSL kupasini alacagiz !' hedefine kilitlenen ve basari kriteri olarak bunu gören taraftar profili yeterlidir.
Galatasaray'i bu hale getirenler yatacak yerleriniz yok.
Bak bu istegin icin ayaklarin kokuyor!!![]()
yavas gel getırdıgı adamlara bak yeter kımse burun kıvıramaz hepsı ust duzey oyuncular,ama eksık bolgelerımızde var bu bır gercek
yok öyle birşey.