Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kusurabakma ama benim kriterim cöp tenekesinden farksiz TSL kupasi degil, ben Avrupa takimi olan Galatasaray'i hedef olarak görürüm herzaman, Milan, Inter, Bayern Munich gibi takimlarla denk gücte bir Galatasaray'i.

Saygilar.

TSL zaten avrupa'ya açılmak için bir araçtır bizde biliyoruz o takımlar birşey değil karşımızda eski günlerimize dönmek istiyoruz ilk hedef lig şampiyonluğu basamak basamak seneye bu kadronun üstüne koyduğumuzda CL'de iş yapacağız eminim buna.

Duyum bile yok bee..Bu ne kıtlık..Dedikodu'ya bile hasret kaldık..:sad007:

Görünen o ki Podolski transferi yatmistir, elimizde kalan secenekler Marlos ve Arshavin'dir, Elias'i baskan kabul etmez, ki taraftar da istemez, Marlos ise son secenek gibi duruyor, sanirim 3-4 gün de Arshavin icin ugrasilacak eger onda da bir sonuc alinamazsa Marlos bitirilecek ve transfer dönemi kapanacak.

Bu sözümü hatirlatirsiniz transfer dönemi kapandiginda, ama sunu acik söylüyorum ki son 15 günde rezalet bir transfer politikasi izlendi.

Forvet yok, Sag acik Kazim (kesinlikle kalitesiz) ve Sol acik yok.

Tesekkürler yönetim, Forlán ve Reyes hamlenizle (hamlesizliginizle) bizi rezil ettiginiz gibi simdi de takimi rezil ediyorsunuz, Ünal Aysal gibi bir baskana böylesine 'REZALET' bir yönetim yakismiyor.

yavas gel getırdıgı adamlara bak yeter kımse burun kıvıramaz hepsı ust duzey oyuncular,ama eksık bolgelerımızde var bu bır gercek

Trabzon gücleniyor. Clden gelen 25 milyon euro onlar icin ilac gibi gelecek. Besiktas zaten güclendi. Bence kadromuzda eksikler var. Ardanin yerine biri gelmedi. Ayrica Selcukun yanina yaratici bir ortasha oyuncusu da iyi olurdu. Selcuk'a bir sey olsa, ortasaha yaraticilik anlaminda büyük darbe yer. Sağ kanatta cok fazla alternatif varken, solda Ardanin yerine kimse yok.

Galatasaray'in nereden nereye geldigini anlamak icin '34. hafta da TSL kupasini alacagiz !' hedefine kilitlenen ve basari kriteri olarak bunu gören taraftar profili yeterlidir.

Galatasaray'i bu hale getirenler yatacak yerleriniz yok.

ne almayı duşünüyordun lıgı bırıncı bıtırene sampıyonlar lıgı kupasını vermeyımı muhahaha

YamanAkinci Yaman Akinci

Fransiz bir arkadasima durumu anlattim. Dedi ki : "Sike yapan takim icin para toplamak mi ? Biz paralarini aliyoruz siz Turkler garipsiniz"

ha-ha-ha...cok guzel ozetlemis :D :D

yavas gel getırdıgı adamlara bak yeter kımse burun kıvıramaz hepsı ust duzey oyuncular,ama eksık bolgelerımızde var bu bır gercek

Aynen yönetimin izlediği politikaya kimse tek laf söyleyemez geç kaldık denilebilir ama uğraştığımız isimler drogba,cambiasso,buffon'du beyler.

Tek hataları arda'nın yerine alınacak oyuncu için yönetim içinden para hesabı yapanların olması ama FT maliyet olayına çok dikkat ediyor oda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt