Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

al işte marlosu mu aldık diyenler var

bide BVB yok japon 2.liginden adam almdı diyorlar

Burası Türkiye ;)

Yahu podolski beklerken kapıdan içeri marlos bilmemne girmesin lütfen...

Diegoda 2.lincoln olur başımıza yahu işallah şu podolskiyi alırlar yoksa ızdırap olucak yine.

kesinlikle haklısın kardeşim biz dibi görmüş bir takımız tamam avrupa fatihi galatasaray ama gerçekci olmak lazım o seneler önceydi ilk önce bu sene ligi düşünmeliyiz basamakları teker teker çıkarsak hedefe ulaşırız unutmayın ki uefa daki başarı 4 senelik bir süreçten sonra gelmiştir şu an lig için kadromuz gayet yeterli 1 2 eksik dışında tabi ki umuyorum ki şu son günlerde o eksikleride kapatıp bu sezon ligi götürücez seneyede cl için defans hattını tazeledik mi gruplardan çıkmak başarı olur bizim için üst turlar sonra ki senelerde oturmuş bir takımda kendiliginden gelir

Aynen istikrar ile olacak birşeyler ben Galatasaray'ın adam gibi yönetilince ve maddi açıdan düzlüğe çıkınca Şampiyonlar Ligi'ni alabileceğini bile düşünüyorum.

Hatırlayın real'e 3-2 nin rövanşında elendiğimiz bernabeu'daki maçı hakem katletmişti bizi ve o maç ''erken final'' olarak adlandırıldı real aldı kupayı.O turu geçebilseydik kupa bizdeydi maddi açıdan düzeldiğimiz zaman çok güzel şeyler yaşayacağız bu yıl şu ligi bir kazanalım ilerisi için umutluyum ben ne olursa olsun.:)

arkadaşlar sizleri anlamıyorum portoda mortoda gencecik bi adam görüyorsunuz " VAy bee adamlar nasıl bulup getiriyor helal olsun" diyorsunuz.. Biz Marlos veya Damiano adımız geçince "Pfff bunlar kim buna mı kaldık" diyorsunuz...gerçekten ANLAMIYORUMMM

Bu Marlos scout ekibinin uzun zamandir yakindan izledigi bir oyuncu mu? Eger oyle ise alinmasi iyi, hizli ve dikine oynayan bir oyuncu.

Marlos'u hiçbirimiz izlemedik canlı,suanda ne desek boş.

nasıl bitmiş marlos yahu.. daha KAP'a bildirilmedi bile görüşme :D

arkadaşlar sizleri anlamıyorum portoda mortoda gencecik bi adam görüyorsunuz " VAy bee adamlar nasıl bulup getiriyor helal olsun" diyorsunuz.. Biz Marlos veya Damiano adımız geçince "Pfff bunlar kim buna mı kaldık" diyorsunuz...gerçekten ANLAMIYORUMMM
kesinlikle katiliyorum ama marlosa yinede sicak bakmiyorum, poldi gelsin, yanina marlos, o zaman kabulum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt