Emre Kahraman
Sarı Üye
- 20 Ağustos 2011
- 313
- 0
- 976
Cevap: Transfer Nöbeti
Arkadaşlar Marlos un geleceğin kim söyledi?
Arkadaşlar Marlos un geleceğin kim söyledi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marlosa ön yargılı yaklaşmak kaçınılmaz ki şu ortamda sen arshavin podolski reyes de kap a bildir sonra marlosu getir adamın bi suçu yok beklentiyi isimli oyuncuya çeken transfer duyuruları yüzünden bu sonuclar olası
dogru konustum ama dime aga
bizim aldigimiz gelecek vaad eden oyuncular pino, carrusca, stancu, gerisini siz düsünün, yada düsünmeyin
şeref in bir arkadaşı. benim uzaktan bir akrabam. biraz önce konuşmuşlar.
asist yapmis, bir, ikibugün podolski nin macini izleyen varmi merak ediyorum yorumlarinizi begenen varmi?
kardeşimm benimm bee 1 saattir bunu anlatmaya çalışıyorummm
Ne demek renktaş ama diliyorum ki yanılmıştır burda arshavin podolski konuşurken marlos gelirse kimseyi tatmin etmez heralde eger böle bişey olduysa diegoda gelebilir diye düşünüyorum kiralık olarak fazla bi maliyeti olmayacagı açısından
ribery tesadüftü )) yada bir hatay idi ))Ribery var işte böyle şeyler yapmalıyız ribery'de yönetim hatası yapılmasaydı 1.5 m €'ya aldığımız adam kaç paraya satılacaktı klüp böyle kalkınacak işte![]()
Mümkünse bundan sonra Porto ayaklari yapmayin burda yaGercekten yapmayin
Öyle yapsan suc, böyle yapsan suc. Türk milleti garip bir millet ya
![]()
Albert Sorel bosuna dememis: "Dünyada iki bilinmeyen vardir, biri kutuplar digeri Türkler"![]()
japon ligden getirsinler, hic sesimi cikartmamjapon 2.liginden hulku,kawaga yı alsak havada ucagı düşürürdük
japon 2.liginden hulku,kawaga yı alsak havada ucagı düşürürdük