Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.298
- 20.710
- 2.973
Cevap: Transfer Nöbeti
Henüz girmedi Renktaş..
Beyler şeref abimi girdi sayfa kaç
Henüz girmedi Renktaş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler şeref abimi girdi sayfa kaç
seckin sallıyorsun bence![]()
Fenerbahce Fenerbahçe SK
aykutTyildirim tarafından
Lugano su anda Samandira'da arkadaslariyla vedalasiyor. yfrog.com/h4836caj
Volkan D : Hepimiz buradayız Hiç bir yere gitmiyoruz .
Lugano : Kendi adına konuş !![]()

.Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.
Brezilyadan alınacak oyuncular bellidir ve eminim ki bu isimlerden biri Marlos değil...
Marlos geleceğine Keitayı alalım Keita oynasın solda.
salih neden sallıyayım. renktaş burda herkes iyi transfer olsun takıma katkı sağlasın diye tartışıyor. ben neden yalan söyliyeyim
tanıdıklarım var podo ve arshavin..niye tanımadıklara yöneliyim brezilya lignde adam 23 yaşına gelmiş eğer gerçekten topcu olsa porto a.madrid benfica bu adamı bıraklarmıydı azcik mantık lütfen?
arkadaşlar sizleri anlamıyorum portoda mortoda gencecik bi adam görüyorsunuz " VAy bee adamlar nasıl bulup getiriyor helal olsun" diyorsunuz.. Biz Marlos veya Damiano adımız geçince "Pfff bunlar kim buna mı kaldık" diyorsunuz...gerçekten ANLAMIYORUMMM
Arkadaş 23 yaşındaki bir oyuncu GENÇ DEĞİLDİR ne genci yahu Messi 24 yaşında bilmem kaç tane kupası bilmem kaç tane bireysel aldığı ödüller var her oyuncu böyle olacak demiyorum ama bir oyuncu 23 yaşına kadar kumaşını belli eder ve o kumaşın bir maç altına çıkar bir maç üstüne çıkar en fazla olacağı odur buraya gelip kral olmasını beklemek saçmalıktan ibaret.
salih neden sallıyayım. renktaş burda herkes iyi transfer olsun takıma katkı sağlasın diye tartışıyor. ben neden yalan söyliyeyim
seckine güvenmeliyiz, sonucta yeni basladi bu ise, biraz güven verirsek, kendisine güvendigimizi hissettirirsek belki birseyler yapabilirSeckin kim ? Kim gelecekmis diyor ?
ribery tesadüftü )) yada bir hatay idi ))
kaçta burda olur