Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Marlos gelmeye hazır ama alırmıyız bilmiyorum.

birde durmadan porto örneği verenler var şaka gibi porto her sene rahat şampiyon oluyor her sene avrupada başarısı fix her sene min 30 milyona oyuncu satıcak mecralarda top koşturuyor her sene max 2 tane genç oyuncu transferi yapıyor ucuza ya biz geçen sene olanlar ortada hala genç oyuncu yeterli tribindeyiz salmanın dediği gibi poldi gibi bi kalite isim gelsin peşine getir genç yatırım oyuncularını

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

.

en iyisi vargas bide renato augusto'yu alalım...bide barosu satıp eren derdiyok'u alalım..

-----------muslera----------

eboue ujfalusi servet çağlar

--------melo selçuk---------

----kazım renato vargas---

------------eren-------------

:P

Arkadaş 23 yaşındaki bir oyuncu GENÇ DEĞİLDİR ne genci yahu Messi 24 yaşında bilmem kaç tane kupası bilmem kaç tane bireysel aldığı ödüller var her oyuncu böyle olacak demiyorum ama bir oyuncu 23 yaşına kadar kumaşını belli eder ve o kumaşın bir maç altına çıkar bir maç üstüne çıkar en fazla olacağı odur buraya gelip kral olmasını beklemek saçmalıktan ibaret.

tanıdıklarım var podo ve arshavin..:) niye tanımadıklara yöneliyim brezilya lignde adam 23 yaşına gelmiş eğer gerçekten topcu olsa porto a.madrid benfica bu adamı bıraklarmıydı azcik mantık lütfen?

Ganso, Neymar, Casemiro, Lucas, Dede vs topcu degil o zaman. Porto, A.Madrid ve Benfica adamlari alamadi. Artik Brezilyada takimlar ekonomik acidan güclü. Libertadoresi kazanmak icin. İnternational kupa var, Santos Barcelonaya oynayacak. Adamlar ne yapti ettiler, kimseyi satmadilar. Brezilyada büyük bir maden var, herkese yeter. Dogru scoutingle cok iyi yapilabilir. Örnegin Benfica Dedeyi almak istedi ama Vasco birakmadi. Benfica örnegin, Luizi almadan önce, Brezilyaya Vasconun stoperi icin gitmis. Dedenin yanindaki oyuncu icin fakat o sakatlandigi icin ayni macta oynayan Luizi begenmisler. Bu is birazda sans isi. Portonun takimda 4-5 tane Portekizli var. kadrolarinda yani.

arkadaşlar sizleri anlamıyorum portoda mortoda gencecik bi adam görüyorsunuz " VAy bee adamlar nasıl bulup getiriyor helal olsun" diyorsunuz.. Biz Marlos veya Damiano adımız geçince "Pfff bunlar kim buna mı kaldık" diyorsunuz...gerçekten ANLAMIYORUMMM

İmzaaaaaaaaaaaa :tiphat:

Arkadaş 23 yaşındaki bir oyuncu GENÇ DEĞİLDİR ne genci yahu Messi 24 yaşında bilmem kaç tane kupası bilmem kaç tane bireysel aldığı ödüller var her oyuncu böyle olacak demiyorum ama bir oyuncu 23 yaşına kadar kumaşını belli eder ve o kumaşın bir maç altına çıkar bir maç üstüne çıkar en fazla olacağı odur buraya gelip kral olmasını beklemek saçmalıktan ibaret.

aynen abi, keske hondayi alsak

salih neden sallıyayım. renktaş burda herkes iyi transfer olsun takıma katkı sağlasın diye tartışıyor. ben neden yalan söyliyeyim

hocam kusura bakma üstünede alınma ama burada yüzlerce kişi gördüm o gelecek bomba yakın yarına hazır olun diyen. neyse umarım doğrudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt