Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

asist yapmis, bir, iki

bi tane asist yapti gerisinde hic birsey yapmadi ,nasil oluyorda bu kadar meraklisiniz podolski ye 10 milyon vermeye ben bu adama degil 10 8 milyon vermeyi bile düsünürüm bügün forvet arkasi oynadigi halde hic orta sahaya katkisi yoktu anacak top bekledi durdu ve bir tanesini iyi kullandi ama gerisinde ne ayaginda top tutabiliyor ne de top saklayabiliyor,bu benim görüsüm ben marlos degil cruzeiro dan dudu yu kacirdigimiza yanarim dinamo kiew 5 milyona aldi

Henüz girmedi Renktaş..;)

Girsede podolski %100 olmicakmı diye sorsak yeter ya bu KAP a bildirilip alınmayan kaçıncı oyuncu bizi tam 5 kere ümitlendirdiler hepsi fos çıktı ya. Zaten transfere para harcamadılarki selçuk,ceyhun,elmander bedava,ujfalusi-2,engin-1.5-eboue-3.5,melo-2 sadece musleraya 7 verildi o kadar Toplam 16 civarında ardayı 12 ye sattık zaten

bi tane asist yapti gerisinde hic birsey yapmadi ,nasil oluyorda bu kadar meraklisiniz podolski ye 10 milyon vermeye ben bu adama degil 10 8 milyon vermeyi bile düsünürüm bügün forvet arkasi oynadigi halde hic orta sahaya katkisi yoktu anacak top bekledi durdu ve bir tanesini iyi kullandi ama gerisinde ne ayaginda top tutabiliyor ne de top saklayabiliyor,bu benim görüsüm ben marlos degil cruzeiro dan dudu yu kacirdigimiza yanarim dinamo kiew 5 milyona aldi

ben poldiye en fazla 8.5 verirdim, bir kurus fazla vermezdim

:D çoluğa çocuğa anlatılcak 1 transfer dönemi daha yaşıyorum.

Geçen yıl öyle rezil bi takımımız varmışki 10 tane transfer yaptık hala daha takımın transfere ihtiyacı var.

Bu arada samsunspor kesin küme düştü adnan sezginden dolayı.Sen samsunsporu zor idare edicek vizyondaki adamı getirir mali sportif işlerden sorumlu yaparsan olacağı budur.

abi ne kadar saçma birşey ya ulan madem marlosu alıcaksın niye pinoyu yolluyorsun pino hem ligi tanır katkısı ortadaydı bu sezon

Marlos'a üç vereceğimize çok da olsa yapacak bişey yok ben Olcan'a 5 m verilmesi taraftarıyım Marlos'un gelmesindense o gelsin.

Podolski yerine Marlos mu?.. Bastırın parayı alın kardeşim, Arda'nın parasıyla okul mu yaptıracaksınız? Hayret bişey yahu!

transferi son dk.ya bırakırsan böyle tavsiye edilen adamları almak zorunda kalırsın yada tercih edilmeyen problemli herifleri...

arkadaşlar sizleri anlamıyorum portoda mortoda gencecik bi adam görüyorsunuz " VAy bee adamlar nasıl bulup getiriyor helal olsun" diyorsunuz.. Biz Marlos veya Damiano adımız geçince "Pfff bunlar kim buna mı kaldık" diyorsunuz...gerçekten ANLAMIYORUMMM

bir imzaa da benden aynan katiliyorum arkadasa

[video=youtube;RMyBSTYrb1g]https://www.youtube.com/watch?v=RMyBSTYrb1g[/video]

Marlos zaten garanti bence adam türkçe öğrenmeye çalışıyor Galatasaray deyip duruyor çok istiyor belli :D

Gelecege yatirim mi yapacagiz? O zaman interden Oscari alalim. Sol kenarda oynayabiliyor. Yaratici, ortada da oynar. Brezilya U20 takiminda oynuyor. Shatkar bu tarz yatirimlar yapiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt