Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;RMyBSTYrb1g]https://www.youtube.com/watch?v=RMyBSTYrb1g[/video]

aslında çalımları çok güzel. bu tip adam lazım. ama marlos hakkında bir bilgim olmadığı için konuşmam doğru olmayacaktır. Fakat arda gittikten sonra bu tip adam geçecek oyuncumuz kalmadı.

ben marlos falan bilmem...başkan çıkıp dünya yıldızı sözü verdiyse onu tutacak bir tek onu bilirim...

Ya abicim sorun bende mi veya benim gibi düşünenlerde mi anlamıyorum. Kim istemez Porto gibi üçe alıp üçyüze satmayı ama biz bu işi bilmiyoruz yapmıyoruz Porto'nun scout ekibi arı gibi çalışıyor kaç sezon takip ediyor ama biz ise mecbur kaldığımız için Marlos gibi Damiano gibi isimlere yöneliyoruz aradaki farkı görmek bu kadar zor mu ya ?

tamam anliyoruz ama bir yerden baslaman lazim futbolcu seciminde gidersin birilerini gönderirsin en fazla 5 macini izlersin ne oldugu nasil bir futbolcu oldugunu anlarsin ayrica benim bildigim kadariyla marlos cüneyt tanman ekibi takip edip önermis ee o zaman güvenip alicaksin bosunami kuruldu bu scout ekibi simdi cüneyt gitti yerine baskasi bakiyor

arkadaşlar ben marlos demedim. millet kendi arasında bir isim atıyor sonrada bunu şu kişi söyledi diye yayıyor. ben bomba var dedim sadece. isteyen geçmişteki sayfalara bakar ne demişim görür.

OnlyForGS Mehmet Kaan Yılmaz

1988 doğumlu oyuncu 1.75 boyunda..Sol açık mevkiinde oynuyor. En büyük özellikleri hızı ve tekniği..

OnlyForGS Mehmet Kaan Yılmaz

Bonservis bedeli 2.5 milyon euro..Oyuncuya yıllık 800bin euro ödenecek. Sözleşme 4 yıllık..

hazar_buyuka Hazar Büyüka

Galatasaray transfer gundeminde su anda Arshavin var.

Babasının oğlu :lol:

Damiao'yu 7-10 arası bir teklif yaparsak alabiliriz.

Beni düşündüren tekniği hızı becerileri değil,fiziki durumu..

Biliyoruz ki Türkiye ligi çok sert bir lig Marlos gibi genç ve henüz güçlü gözükmeyen bir oyuncu ne kadar başarılı olur ne kadar ayakta kalır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt