Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beni düşündüren tekniği hızı becerileri değil,fiziki durumu..

Biliyoruz ki Türkiye ligi çok sert bir lig Marlos gibi genç ve henüz güçlü gözükmeyen bir oyuncu ne kadar başarılı olur ne kadar ayakta kalır..

inanki marlos falan boş.. biz genç yetenek falan bulamayız boşuna kasmaya gerek yok, genç yetenekleri bulman için arsenal porto gibi scout sistemin dünyanın dört bir yanına hükmetmeli..boşuna portoculuk oynamayalım.

Pardon Dentinho gitmedi sandım yetenekli adamdır Shaktar parayı gene kıracak desene..

Aslında kontenjan sınırı yok alınabilir kenarda dursun gelişimine göre kadroda yer bulur bizim Arshavin gibi Podolski gibi Marko Marin gibi nokta adamı bulup koymamız lazım..

Onların biriyle beraber alınacaksa olur yoksa 1 sezon Marlos'a bel bağlarsak sonumuz kötü olur.

Abi Marlos ile genç yeteneği bağdaştırmayın adam genç değil yeteneğini bilmiyoruz nerden çıkıyor bu genç yetenek bulma klişesi adam 23 yaşında kumaşı belli.

ben marlos falan bilmem...başkan çıkıp dünya yıldızı sözü verdiyse onu tutacak bir tek onu bilirim...

yıldız yıldız diyonuz başka bişey demiyorsunuz bu nedir be hangi yıldız armadan formadan daha büyük önce kulübü düşünün beşiktaşmı burası bi yıldız için neredeyse kulübün anahtarını verecek

etoo'nun gol başına aldığı para 20 bin euroydu galiba. adam 7 sülalesine yeticek parayı alıcak ordan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt