Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

podolski gelmiyecek sanırım. bu aradaatletico forma numaralarını açıklamış forlan yok aralarında. 7 numara Adrian.

inanki marlos falan boş.. biz genç yetenek falan bulamayız boşuna kasmaya gerek yok, genç yetenekleri bulman için arsenal porto gibi scout sistemin dünyanın dört bir yanına hükmetmeli..boşuna portoculuk oynamayalım.

Ribery'i bulduk ama olabiliyor hocam..

FCO_Marlos11 FC Lionel Marlos

Türklere bir mesaj, gelinin Marlos yurda gitmek için bir arzu olduğunu söyledi! O Galatasaray için oynayacak mı? Umarım

hahah :D adam gelmek istiyo :asd:

1000.mesajım GALATASARAY'ımın Şampiyon olması f5'in ise daha beter olması için gelsin..:D

Podolski'yi beklerken Marlos herkesi üzer abi..

Yönetim ne yapıp etsin Podolski'yi getirsin..

Arshavin ya da Podolski'den birini alın artık cok sıkıldım gercekten. Marlos'u da alın koyun bi köşeye zarar gelmez.

Pino'nun gitmesini isteyenlerdendim ama Marlos mu Pino mu deseler hiç tartışmadan Pino bu açık.

unal aysal tv programlarından birine çıkıcaktı..ne zaman çıkıcak bilen var mı?

Ribery'i bulduk ama olabiliyor hocam..

fransadan istedigimiz zaman o tipte futbolcular bulabiliriz galatasaray ın içinde fransayla sıkı iş bagları olan adamlar var ama şöle bir sorun var ki kimse bu riske girmiyor ek olarakta camiada birlik beraberligi oluşturamadıgımız için bazıları klube bu tip yardımlardan kaçınıyor yönetimde olmadıgı sürece yada yönetimde olsa bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt