Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferler Yine Geç Kaldı

Renktaşlar yine geç kaldık her zman olduğu gibi üzümün çöpü armudun sapı dedik yine son günlere kaldık üstelik bu sezon en önemli oyuncumuzuda sattık drogbayı, forlanı, arşavini bekledik hatta bazılarımız bu oyuncuları istemedi:b5: çünkü daha iyisini(nerden bulacaksak?) beklediler ama bunun sorumlusu kendi içinde gruplara ayrılmış yönetimin içinden başta başkanımız Ü. Aysal olmak üzere bize boş umut verdi veya itin fareyle oynadığı gibi oynadı bizimle peki biz bunu hakkettikmi tabiki hakketmedik.Ama hala büyük bir umutla bekliyoruz....Tabi bazı gerçekleride görmek lazım mesela muslera,

selçuk, eboue, urfalı, melo gibi üst düzey oyuncular almamıza rağmen takımın k*çını hala toparlayamadık hala yedek stoperimiz gökhan zan baroş ve elmader dışın forvetimiz yok ama stancuyu gönderdik sağ açıkta kazımdan başka elle tutulur bir oyuncumuz yok ve en kötüsü sol açığımız yok(aydını adamdan saymıyorum) ama yinede yönetimin yaptığı doğru olsun benim düşündüklerim yanlış....

Cevap: Transfer Nöbeti

Cümleten s.a.

Salman kardeşim senden günün özetini rica edebilirmiyim. Sürekli online olduğun için en doğru bilgileri senden alabilirim diye düşünüyorum :)

bu riski almıyor yöneticiler aslında bir kaç isim var galatasaray da istese gider alır getirir fakat bir kaç maç kötü oynadıgımı camia da ve basında şu tip şeyler cıkar işte fransayla iş bagları var yok kendine şu kadar para aktardı bu transferde yönetici bu kadar para indirdi falan oyuncunun menajeriyle arkadasmış kıyak geçmiş koca koca adamlar bu tip laflarla ugraşmak istemiyorlar

Bu yönetim neyle uğraşacak o zaman? Adam gibi scout ekibi yok, korkaklar, berbat şekilde genç oyuncu seçiyorlar (stancu pino vs.) Alınacak oyuncu bulunur, anlaşma noktasına gelinir, maliyeti çok görülür alınmaz. Transfer son güne kalır. Alsınlar şu Podolski'yi bu sene bizi idare eder. En azından devre arasına kadar. Ama Marlos'la falan olmaz bu iş.

lauroda olduğu gibi marlos karlos derken poldi çöker inş istanbula

Cümleten s.a.

Salman kardeşim senden günün özetini rica edebilirmiyim. Sürekli online olduğun için en doğru bilgileri senden alabilirim diye düşünüyorum :)

poldi asist yapti, yani yatti. drogba öldü deikodulari var, kesin bilgi yok ama.

marlos bize geliyor iddasi var, kesin bilgi yok ama.

efendime söylim, ligtv arshavin diyor, ben yok daha neler diyorum.

Ve Lugano resmen...

Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano artık Fransa Ligi'nde forma giyecek.

27 Ağustos 2011 Cumartesi - 20:34

DHA

Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano, Fransız takımı Paris Saint Germain'e transfer oldu.

Sarı-lacivertli kulübün resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, Uruguaylı savunma oyuncusunun Fransız ekibiyle anlaştığı duyuruldu. Fenerbahçe Kulübü resmi twitter hesabında yer alan ifade şu şekilde;

"5 yıldan beri takımımıza hizmet eden Diego Lugano Paris Saint Germain ile anlasma imzaladi."

Bizimkisi bir nefret hikayesiydi Lugano !

lugano-ic-0702_334.jpg

Çok da dayağımızı yedin

59406_news.jpg

ŞİMDİ DEFOL GİT ! HANGİ CEHENNEME GİDİYORSAN ADİ TOPÇU

podolskiyi bağlamışsak kölne laf düşmez gibime geliyor arda olayı gibi

Forvete Dentinho alınabilir fakat sol tarafa Marlos gibi henüz oluşumunu tamamlamamış bir oyuncu alınması taraftarı değilim..

Forvete Elmander Baros'a genç yetenekli bir yabancı alternatif olur fakat banko oynayacak adam acemi olamaz..

23 yaşında... oluşumunu bundan sonra maç oynayarak tamamlayacaktır.

Atletico Madrid'li futbolcular Arda Turan'a moral olsun diye kampta elele tutuşup Selena'yı çağırıyorlarmış. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt