Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abi, daha net konusabilirmisin, bomba var dedin, simdi bayramin 1. günü dedin, sirada hangi ligden geliyor var sanirim?

salman babacım sen benim yazdıklarımı nasıl okuyorsun. ilk yazdıklarım duyumdu. nerden geldiğinide söyledim. şimdi söylediğimde içimden geçen. bim söylediklerime itibar etme kardeş madem bu kadar sorun oluyorsa senin için

poldi asist yapti, yani yatti. drogba öldü deikodulari var, kesin bilgi yok ama.

marlos bize geliyor iddasi var, kesin bilgi yok ama.

efendime söylim, ligtv arshavin diyor, ben yok daha neler diyorum.

Teşekkürler. Belirtildi, iletildi diyorsun yani. :)

Transferin son günleri aslında. Arshavin, Drogra olabilir. İkiside dökülüyor. Biraz daha abansak kulüplerine alabiliriz gibi geliyor bana.

Cevap: Transferler Yine Geç Kaldı

Galatasaray'da transfer bitmez. :)

Fm oynamıyoruz sabırlı olun biraz.

En iyisini almak için ve fiyatı aşağıya çekmek için transferin son günleri beklenebiliyor bazen..Ayrıca öyle karamsar bi havada görmüyorum ben keza 5'i yabancı olmak üzere 9 tane transfer yapılmış takıma ama gözümüz doymuyor nedense..Tamam transfer şart ama galatasaray'ın menfaatleri aykırı bi durum varsada bile bilede transfer yapmak sacmalık..O yüzden biraz daha sabretmek gerekli,tahminim haftaya biter transferler..

Bu sene Şampiyonlar Ligi'ne katılmadığımız için ve üst düzey futbolcularla ilgilendiğimiz için gecikmesi gayet normal.Eğer Stancu,Zapata gibi adamlar istiyosan bu yönetim 2 günde bitirirdi.Ama Eboue,Melo,Muslera gibi adamları ikna etmesi çok da kolay değil.Podolski,Arshavin gibi oyuncularıda getirmen için büyük bir uğraş vermen gerekiyor.Eğer durum senin dediğin gibi olsaydı Fatih Hoca bu duruma müdahele ederdi 1 hafta daha sabret Real Madrid'e kafa tutmaya çalışan takıma ligdekiler nasıl kafa tutacak göreceğiz.Ancak bu sene transfer konusunda tek eleştirim şu KAP konusu KAP'a bilidirilince insan ister istemez beklentiye düşüyor Youtube'dan gollerine filan bakıyor sonra gelmeyince hevesimiz kursağımızda kalıyor.

Şükür etmeyi bilin artık! A.P yönetiminde olsak şu an ki gerçekleşen transferler gerçekleşir miydi, düşününüz...

sen poldi transfere nasil bakiyorsun bu arada?

Çok iyi oyuncu.İsmi ilk çıktığında hiç ihtimal vermemiştim,KAP'a yazı gönderilince,eski hatalar yapılmaz,imzalar atılmıştır prosedür gereği açıklanmıştır dedim,büyük hayal kırıklığına uğradım açıkçası.

seref aydın bu sefer ıskaladı galıba podolskı yalan oldu gıbı malıyetı cok yukseldıgı için vazgecmöe asamasına gelmısler

Şu an nöbette 83 tane konuk var ya inanmıyorum bunların yarısı kuştur kesin buyrun buda Gscimbom ' dan size bir ikram ; :asd::asd::asd:

17.04.2011-Muhabbet_Ku_Yemi_500_Gr_en_ucuz____muhabbet_ku___yemi_500_gr__601.jpg

Zaten yıldız futbolcu alabileceğimiz yok bu gidişle. En azından Porto, Shaktar gibi gidip Brezilya dan adı sanı duyulmamış 2-3 adam alıp kendi yıldızımızı yaratalım. Marlos mu olur Ronaldinhos mu bilemem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt