Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer döneminin en olgun taraftarıyız o kadar güvenemiyruz ki havaalanına bile gitmiyrouz :D

Elia için cidden ümitlimisiniz?

Podolskiden niçin vazgeçtik. Geriye doğru gidin bakalım:)

Ayrıca Juve 15M önerdi kabul etmediler.

Nevzat malı ortaya bişey attı. herkeste tartışıyor lan. post atmaya değmez

eee napçaz sol açık yok. mahalle maçlarında küçükken sol tarafta oynamış olan biri varsa aramızda e-mail yollayarak onu kulübe aldırabiliriz, şahsen ben çok iyi kaleci olmakla beraber sağ bek oynardım ama her maç 2-3 golüm olurdu. bana ihtiyaç yok sol ayaklı biri lazım bize :asd:

Arkadaşlar bu konuda yeri değil ama çoğunluk burda olduğu için play off sistemi ile ilgili bişey düşündüm de onu size söyleyecem ;

1-) Bu play off sisteminde mesela normal ligi lider bitiren takım ciddi bi fark açtı diyelim play off ta oynadığı 2 maçta şampiyonluğunu ilan etti diyelim , diğer maçlara asılmayacaktır bu nasıl adil bi ligtir aklım almıyor ? Mesela biz şampiyon olsak fener 2. olmasın diye elimizden geleni yaparız

2-)Düşündüğüm diğer şey ise play off ' a giren ve 3-4 maç sonunda 4.lüğü garanti olan bi takım 1. ve 2. ile oynadığı maçlar sonucunda adil olmazsa buna nasıl katlanacaz yani 4. olan takım 1. ve 2. den düşman olduğu bi takımı hiç bi iddaa sı yokken yenmek istese , ne olacak bu nasıl bi adil ligtir ?

3-) Ve birşey daha var play off 'ta 1. ve 2. arasında 2 puan fark var diyelim son maça geldiler çattılar , 1 maçta bütün seneyi kaybetmek ve kazanmak ne kadar adildir ? Ve ayrıca bütün seneyi bi hakem hatası yüzünden bi takım kaybederse bu nasıl iştir hadi Galatasaray bi hakem hatasıyla bütün seneyi kaybette diyelim , ne olacak o hakem , Nasıl adil bu lig ? Nasıl MAA nasıl , futbol zevkimizi bitirdin ...

maaa.jpg

Ve arkadaşlar paylaştığım resmin url 'sinde ne yazıo bi bakın ; https://www.fenerbahceyebaskanolsana.com/images/maaa.jpg

dün gece rüyamda 27 milyon € luk bir adam alıyorduk sonra bir uyandım cam açık kalmış:o

Elia için cidden ümitlimisiniz?

Podolskiden niçin vazgeçtik. Geriye doğru gidin bakalım:)

Ayrıca Juve 15M önerdi kabul etmediler.
Ek olarak;

BorgesBlog Orhan Uluca

Elia diyorlar şimdi de. Oy anam oy. 8 mily. Juve teklifini lig başladığında HSV reddetti. Elia'nın konsantrasyonu Juventus.. GS ne alaka

BorgesBlog Orhan Uluca

Elia mı Podolski mi? Hiç düşünmem Podolski derim çünkü bu adam her zaman oynar. Elia büyük yetenek ama geçen sene sıfır performans.

Evet 8 önermişler. Podolskiden daha tuzlu olacağı kesin;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt