Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Merhabalar,

Şimdi haberlere bakıyorum da Podolski transferi yüzünden yönetimde çatlak sesler çıkmış kimi yöneticiler transferi pahalı bulmuş. Benzeri Melo transferinde de olmuştu. Galatasaray'daki bu pintilik yeni birşey değil. Bu pintilik hakikaten pintilikten mi yoksa mali durumumuzun gerçekten kötü olmasından mı çok merak ediyorum. Mali durumumuz yüzündense o zaman Galatasaray büyük takım olsa da birkaç yıllığına planlı programlı küçülme politikasına gitsin ve sonrasında ekonomisini düzelterek tekrar istenen kadroyu kursun. Lafım olmaz bilakis çok sevinirim. Yok bu pintilik biraz da "eski kafalı tutumlu olalım arkadaşlar" felsefesiyse o zaman o düşüncedekileri Fenerbahçe CL'den men edildiğinde çıkan haberleri okumaya davet ediyorum. Bir Avrupa kupası olan CL katılmanın yaklaşık olarak getirisi 20-25 milyon €. Eğer gruptan çıkar yola devam ederseniz kazanç daha da fazla olabilir.

Ortalama olarak Türkiye standartlarının üzerinden bir yabancı oyuncunun bonservisini 10 milyon € kabul edersek biz her sene 3-8 barajında ve ağırlıklı olarak 4-6 milyon € bonservis bedeli civarında oyuncular transfer ediyoruz ve son yıllarda da her sene hem ligde hem de Avrupa'da çuvallıyoruz. Verilen bonservis bedelleri de hep bize zarar olarak yazılıyor.

Bu yönetimler her sene ucuza kaçayım derken her oyuncudan ortalama 3-5 milyon € zarar ederken son yıllarda ne oyuncu satışlarından ne de Avrupa kupalarına katılımlardan kar elde edemediklerinin farkındalar mı? İyi oyuncu demek para demek ama ligde şampiyonluk, CL katılma şansını da yükseltmek daha fazla gelir elde etmek demek. Mantıklı risk absürd bir durum olmazsa kar ettirir. Bunlar koca koca şirketleri yönetiyorlar bu tip mantıklı risklere girmeseler zaten şirketlerini büyütemezler ama söz konusu futbol ve Galatasaray olunca neden böyle saçmalıyorlar saçma sapan pintiliklere gidiyorlar anlayamıyorum.
İlk önce herkese iyi akşamlar.. Genelde takip ediyordum ama bu yazıyı görünce tebrik etmek istedim. Bende bunu anlamıyorum üst düzey takımsan oyuncunun takıma katkı sağlıyacağını düşünüyorsan 10 sa 10 vereceksin.. Tamam kötü bir sezon geçirdik maliyeti düşük ama kaliteli olsun diyosun herkes böyle ister.Sınırsız bütçe var diyoruz ama 9-10 oldumu durun bi dakika oluyor.Takımın menfaatlerini düşünüyosunuz tamam da sen Şampiyon olmak istiyorsan Şampiyonlar liginde oynamak istiyorsan bazı şeyleride yapmalısın..

Ek olarak;

BorgesBlog Orhan Uluca

Elia diyorlar şimdi de. Oy anam oy. 8 mily. Juve teklifini lig başladığında HSV reddetti. Elia'nın konsantrasyonu Juventus.. GS ne alaka

BorgesBlog Orhan Uluca

Elia mı Podolski mi? Hiç düşünmem Podolski derim çünkü bu adam her zaman oynar. Elia büyük yetenek ama geçen sene sıfır performans.

Evet 8 önermişler. Podolskiden daha tuzlu olacağı kesin;)

10 veya 12ye alınabilir bir adam ama kiralayacağımız söyleniyor.

1. Saatlerdir ara sira bakiyorum buraya, bircok nankör varmis gercekten

2. Nevzat Dindar gibi kolpa adamlar,imkansiz adamlarin isimlerini olmus gibi gösterip yönetimi hedef yapiyor

3. Birkac gün icinde yönetime sallayan bazi nankör arkadaslar, Ünal Babaaaaa, Ünal Baskaaaaan, Godfatheeeeer, Büyüksüüüüün gibi yorumlar yapmazsa, bende üyeligimi donduracagim arkadas. Alin size iddia. Paint midir, script midir cript midir nedir alin ondan simdi bu mesaji iste, sonra yüzüme vurursunuz.

Bu sene sampiyonuz ulan. O kadarrr

Eboue_27 Emmanuel Eboue

#twitteroff brothers - going to phone Podolski up and get him to sign #AgentEboue

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Arkadaştan zeka fışkırıyor :)

firatgunayer fırat günayer

Forlan,Reyes,Fabiano, Keita,Podolski ilk akla gelen isimler ama hiçbiri balon haber değildi..Kulüp hepsi icin girisimde bulundu ama olmadı..

GSCimbom.com

GSCimbom Portal için nefesler tutuldu. Hazır mısınız ?

Merhabalar,

Şimdi haberlere bakıyorum da Podolski transferi yüzünden yönetimde çatlak sesler çıkmış kimi yöneticiler transferi pahalı bulmuş. Benzeri Melo transferinde de olmuştu. Galatasaray'daki bu pintilik yeni birşey değil. Bu pintilik hakikaten pintilikten mi yoksa mali durumumuzun gerçekten kötü olmasından mı çok merak ediyorum. Mali durumumuz yüzündense o zaman Galatasaray büyük takım olsa da birkaç yıllığına planlı programlı küçülme politikasına gitsin ve sonrasında ekonomisini düzelterek tekrar istenen kadroyu kursun. Lafım olmaz bilakis çok sevinirim. Yok bu pintilik biraz da "eski kafalı tutumlu olalım arkadaşlar" felsefesiyse o zaman o düşüncedekileri Fenerbahçe CL'den men edildiğinde çıkan haberleri okumaya davet ediyorum. Bir Avrupa kupası olan CL katılmanın yaklaşık olarak getirisi 20-25 milyon €. Eğer gruptan çıkar yola devam ederseniz kazanç daha da fazla olabilir.

Ortalama olarak Türkiye standartlarının üzerinden bir yabancı oyuncunun bonservisini 10 milyon € kabul edersek biz her sene 3-8 barajında ve ağırlıklı olarak 4-6 milyon € bonservis bedeli civarında oyuncular transfer ediyoruz ve son yıllarda da her sene hem ligde hem de Avrupa'da çuvallıyoruz. Verilen bonservis bedelleri de hep bize zarar olarak yazılıyor.

Bu yönetimler her sene ucuza kaçayım derken her oyuncudan ortalama 3-5 milyon € zarar ederken son yıllarda ne oyuncu satışlarından ne de Avrupa kupalarına katılımlardan kar elde edemediklerinin farkındalar mı? İyi oyuncu demek para demek ama ligde şampiyonluk, CL katılma şansını da yükseltmek daha fazla gelir elde etmek demek. Mantıklı risk absürd bir durum olmazsa kar ettirir. Bunlar koca koca şirketleri yönetiyorlar bu tip mantıklı risklere girmeseler zaten şirketlerini büyütemezler ama söz konusu futbol ve Galatasaray olunca neden böyle saçmalıyorlar saçma sapan pintiliklere gidiyorlar anlayamıyorum.

Sonuna kadar katılıyorum renkdaş, ucuz mala para verecek kadar zengin değilim diye bir laf vardır.

Kulübün en zor zamanlarında az para verip parlatıp satacağız veya başarıyı yakalayacağız diye hep averaj adamlar getirildi. Sonunda 2 milyon 3 milyon 2 milyon 3 milyon derken paralar hep boşa gitti.

Ne parlayan oyuncu var, ne de ortada başarı.

Sağlam ve iyi oyuncular alacaksın, 3 adama 3'er vereceğine 1 adama 9 vereceksin, başarı geldiği zaman kendini fazlasıyla çıkarır.

Ayrıca başarılı takımda oyuncu parlatmak da daha kolay olur, ama takımın tamamı değil, 1-2 oyuncu.

1. Saatlerdir ara sira bakiyorum buraya, bircok nankör varmis gercekten

2. Nevzat Dindar gibi kolpa adamlar,imkansiz adamlarin isimlerini olmus gibi gösterip yönetimi hedef yapiyor

3. Birkac gün icinde yönetime sallayan bazi nankör arkadaslar, Ünal Babaaaaa, Ünal Baskaaaaan, Godfatheeeeer, Büyüksüüüüün gibi yorumlar yapmazsa, bende üyeligimi donduracagim arkadas. Alin size iddia. Paint midir, script midir cript midir nedir alin ondan simdi bu mesaji iste, sonra yüzüme vurursunuz.

Bu sene sampiyonuz ulan. O kadarrr

Forumda binlerce dansöz var.

son iki saattir takip edemiyorum,bir gelişme var mı ufakta olsa,yada farklı bir isim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt