Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

S.Aleyküm arkadaşlar tüm gün yoktum, dişe dokunur bir gelişme oldumu bugün?

Podolski alınmalı isterse 12-13 verilsin.Çünkü böyle bir adam bizde tutmazsa bile satışı 8-9'dan aşağı olmaz.26 yaşındaki ve Alman milli takımının banko oyuncusundan bahsediyoruz.

bir eboue adresi daha var bunda takipçi sayısı daha fazla :D

Twitter

7 bin falan

ama ilk adreste adam hiç transfer haberi vermemiş yani sırf böyle bir manyalık yapıp 2500 tane sahte ve ingilizce tweet atacak bir ruh hastası olucağına inamam eğer yapmışsada o kadar emeğe saygı duyarım :asd:

Aleykum salam abi, saat 16 dan beri oturuyorum, gelismeler sunlar:

drogba ölümden döndü.

markus olayi bir anda patladi, sonra vazgecildi denildi twittercilerden

poldi transferi kesin yatti gibi, bugun oyuna girdi, asist yapti cunku, simdide elia diyorlar, twitterciler diyor.

birde unlu türk sanatci öldü
S.Aleyküm arkadaşlar tüm gün yoktum, dişe dokunur bir gelişme oldumu bugün?

sol kanat alsak nolur yaaa...ofansif orta sahamız olmadıktan sonra..yaratıcı oyuncu yok..

drogba ölümden döndü.

poldi transferi kesin yatti gibi, bugun oyuna girdi, asist yapti cunku, simdide elia diyorlar, twitterciler diyor.

bu Türk sanatçı Münir Özkul mu ?

drogba ölümden döndü.

kim vefat etdi ki?

Kim ne derse desin bu takım'a hala minimum 3 transfer şart..Tabi bu kadar adam almiycaz orası ayrı..

sol kanat alsak nolur yaaa...ofansif orta sahamız olmadıktan sonra..yaratıcı oyuncu yok..

Elia'yı kiralayabiliriz aslında zor ama imkansız değil. Çoğu takım kadrosunu kurdu. Juve ve Arsenal'den bahsediyorsunuz bunlar Elia'yı almak isteseydi haftalar öncesinden alırdı bence.

Acayip rahat ve huzurluyum.Bu yönetime güveniyorum en iyisini alacaklardır.He bi aksilik olduda alamadılar yine arkadalarındayım ve sonsuz güveniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt