Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

takıma gereken oyuncular : eren d. , podolski , diego(kiralık)

bu sene bizi goturur

Bu Madrid'de görüşecekleri bir golcü vardı, hiç isim çıkmadı mı ortaya?

Duyum da mı yok?

Ne olacak bizim halimiz, kimse taraftarı düşünmez mi ya?

Sanki şuanda Podolski de olan olayların aynısı Eboue içinde olmuştu.Geldi,gelecek,vazgeçildi derken geldi.Ayrıca kulüpten vazgeçildiğine dair herhangi bir açıklama da yok.Bana kalırsa bu transfer olacak.

Eboue, Arsenal'de kadro dışıydı Wenger istemiyordu. Podolski ise takımının en değerli futbolcusu. İkisi benzer transferler değil yani. Eboue satılmak istendiği için bonservisi indirdiler ama Podolski'yi biz zorla almaya çalışıyoruz niye bonservisi yarı yarıya indirsin adamlar. Zaten kapandı bence o transfer tamamen.

orta sahada barış ayhan mustafa sarp oynarken 10 gol 11 asist yapan keita,melo selçuk diego üçlüsü varken neler yapardı acaba:D

Eboue, Arsenal'de kadro dışıydı Wenger istemiyordu. Podolski ise takımının en değerli futbolcusu. İkisi benzer transferler değil yani. Eboue satılmak istendiği için bonservisi indirdiler ama Podolski'yi biz zorla almaya çalışıyoruz niye bonservisi yarı yarıya indirsin adamlar. Zaten kapandı bence o transfer tamamen.

Ben daha çok Misimoviç transferine benzettim.Ama onda da Diego'yu almıştı Wolfsburg...

Bence'de yattı..

Elia değilde Elias olmasın 25 kişilik lig kadrosuna kayıt etmemişler Eliası(Atletico Madrid'Te oynayan.)

Biraz daha futbolcu ismi sayalarsa kusucam .

Podolski hariç KAPımıza gelen yok .

Bence başka isim saymaya da gerek yok ....

Şu gelsin bu gelsin derken forumca bakırköye gidicez :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt