Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Genc yetenek dedigin budur iste. 1 Milyonluk adama genc yetenek demem ben. Basacaksin gerekirse 5-10 Milyon Euro alacaksin. Fizik mizik hersey yerine Damiao´da. Taffarel´in Brezilya´da ikna edemeyecegi adam yok bence. Isa´nin Atletleri diye bir dernek mi kurmus Brezilya´da öyle birsey. Bircok futbolcu oraya üye. Damiao´yu da ikna eder Taffarel. Yeterki kulüple anlassinlar.

Ama Sedat Dogan gibi adamlar yine olay cikarir bence :)

Aynen katılıyorum.Hulk'u japonya dan 7-8 milyona aldılar şimdi değeri 40 50 milyonlara çıktı...

Genc yetenek dedigin budur iste. 1 Milyonluk adama genc yetenek demem ben. Basacaksin gerekirse 5-10 Milyon Euro alacaksin. Fizik mizik hersey yerine Damiao´da. Taffarel´in Brezilya´da ikna edemeyecegi adam yok bence. Isa´nin Atletleri diye bir dernek mi kurmus Brezilya´da öyle birsey. Bircok futbolcu oraya üye. Damiao´yu da ikna eder Taffarel. Yeterki kulüple anlassinlar.

Ama Sedat Dogan gibi adamlar yine olay cikarir bence :)

şu sedat doğanı adriana limanın kolundaki kıllara benzetiyorum. muhteşem bir güzellik ama bozan birşeyler var . tez zamanda kurtulmalıyız o kafadaki adamlardan :asd:

renkdaşlar fazla uçmayın bu twitter kolpacıları yuzunden sonra transfer olmayınca çok buyuk hayal kırıklığına uğruyoruz ve yönetime sallıyoruz

Yekta da giderse şu ana kadar oynadığımız 4-3-3'de orta alanda Melo-Selçuk-Eboue dışında kim oynayacak? Hadi Ceyhun Melo'ya alternatif olur ama diğerlerinden birisi olmasa Emre Çolak mı Sabri mi dolduracak yerlerini? Culio da gitti zaten. Kaldı ki Eboue'yi bile zorlama yazıyoruz oraya. Engin desen şu an soldaki tek isim, ayrıca orta alan performansı şüpheli. Ben Yekta kalsa bile ofansif ağırlıklı çift yönlü bir orta saha istiyordum, bir de Yekta gidecekmiş, şaka gibi.

Genç , Brezilyalı ve teknik olmasına rağmen fiziği çok iyi ve güçlü , Mükemmel bi oyuncu alırsa büyük iş başarırız , Orjinal formasını alacağım parası hazır gelirse tring alıyorum Başkan ona göre bas parayı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt