Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Genç , Brezilyalı ve teknik olmasına rağmen fiziği çok iyi ve güçlü , Mükemmel bi oyuncu alırsa büyük iş başarırız , Orjinal formasını alacağım parası hazır gelirse tring alıyorum Başkan ona göre bas parayı :D

evet sertan, adam topcuyum diye bagriyor resmen, almazsak ayip

kaabaaSaakaal мустафа

by HsynCitak

Teksas.org'a göre Galatasaray , Yekta'yı Bursaspor'a kiralamış.

Genç , Brezilyalı ve teknik olmasına rağmen fiziği çok iyi ve güçlü , Mükemmel bi oyuncu alırsa büyük iş başarırız , Orjinal formasını alacağım parası hazır gelirse tring alıyorum Başkan ona göre bas parayı :D

Benim de hazır acıklandıgı gün atlarım store'a :D

ya yekta gitmez.

giden olursa musa gider.

melo (ceyhun)

selcuk (yekta)

Ya, güney amerikanin ve asyanin her ülkenin futbol sezonunu bir, iki adama izletsen. Adamlara 5000-10.000 maas versen,kesin taninmamis okadar cok adam bulunurki. 1-2 oyuncu patlasa satsan bile bu parayi kat kat geri alirsin.

Biz zaten herkez taniyan kisilere yöneliyoruz.

Yekta en az bu sene takımda kalmayı daha hakediyor! Zaten şuana kadar gönderilen futbolcular yanlış. Geçen sene başarısızlığımıza sebep olanlar hala takımda. Kimler biraz bir şey yapmaya çalıştı, onlar gönderiliyor hayret...

yekta gidemez gitmemeli :( real maçında gördüğüm kadarıyla bayağı 11de oynar o adam

yekta gidicidir, sercan gelicidir bence

ama ben kalmasini isterim yektanin, cok iyi bir Galatasarayli vede azcik hareketli olsa cok iyide bir topcu

yekta baya teknik adamdır.. oynatılması lazım sureklı olarak..temposu dusuk biraz.. iyi futbolcu,gönderilmemelidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt