Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sol açığımız yok , forvetlerimiz ve kazım formsuz gözüküyorlar, fatih terim ujfalusiyi ısrarla sağ bekte düşünüyor , eboue nerde oynayacak (sağ iç oynarsa verimi ne olur), çok fazla soru ve sorun var ya lig başlayacak :S

Edit: eski sorunları saymıyorum :D

Beyler Arshavin dönemi gerçekten kapandı ben de seven takip eden biriyim ama geçen sezon ve bu sezon ki maçlarını izlediyseniz sahada dolaştığını görürsünüz sadece he EPL ile TSL farklı dersiniz anlarımda adam hırsını kaybetmiş gibi duruyor o yaşta bir oyuncuya o paraları vermeyelim gerçekten yazık tamam muhasabecisi filan değilim para kısmınıda hiç takılmam gerçekten ama bu kez durum farklı çünkü şarjı sürekli biten bir telefona çok para yatırıyoruz batarya boş.

Ben o kadar takip edemiyorum, gerçekten dediğin gibiyse tabi ki.

Ama o durumda bir oyuncuyu Wenger oynatmazdı gibi geliyor bana.

bu ne ya bu nasıl bir yönetici 1. alıyoz hemen şimdi aldık aldık 2. durun durun daha transfer sezonunun bitmesine bir hafta var bekleyelim belki ucuzlar. Adnan sezgin ya samsuna imza atmadı hala içimizde saklanıyo yada biri adnan sezginden hızlandırılmış kurs almış! Şimdi gidip işimize yarayacak adamlara 8-10 vermezde gidip ne hüdüğü belirsiz bir adama 5 milyon verirsek bu sefer kesin çok pis söverim içimden :P

aynen abi, bu arada gecmis olsun adnan sezgin gelmis size

ibrahim seten elia'yı ne kadar saçma açıklamış, anlaşılmıyor hiçbir şey.

sol açığımız yok , forvetlerimiz ve kazım formsuz gözüküyorlar, fatih terim ujfalusiyi ısrarla sağ bekte düşünüyor , eboue nerde oynayacak (sağ iç oynarsa verimi ne olur), çok fazla soru ve sorun var ya lig başlayacak :S

Edit: eski sorunları saymıyorum :D

eboue sağ içte gerçekten iyi ;)

Damiao haberleri nerden cıktı beyler.. Cok ismi cıkan bir oyuncu cok iyi deniyor..

Podolski + Damiao transferleri ile ligin anasının avradının alırız ellerini öperiz :D

Şu müberak ramazan ayının son günlerinde duy bu kullarının yakarışlarını ya rabbim ! sen bize sola açıkta podolski'yi forvet arkasında arshavin'i aynı anda parçalı forma içinde izlemeyi nasip eyle ya rabbim ! amin :)

Arkadaslar bugün hiç giremedim foruma bi gelişme varmı transferde sayılı günler kaldı....

ibrahimseten ibrahim seten

gslilerin durumu yine iyi. fbliler transferi bıraktı kimlerin satılacağına bakıyor. bjk ise tayfur ve sadalı çıkana dek kimyasını düzeltemez

Niye Fener ile kıyaslanıyoruz ? ilginç ötesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt