Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

renkdaslar bir soru sormak istiyorum geçen bir haber okudum da elias transferi ile ilgili haberde atletico madridli eliasın resmi var ama haberde ısrarla elijaro eliadan bahsediodu 2010 dünya kupasında hollandadaki performansından fln bahsediodu kafam karıştı şimdi biz hollandalı elijaro elia yla mı ilgilenioruz atletico madridli elias tan mı bahsedioruz bu arada fikrimi peşinen söyleyeyim elias kesinlikle gereksiz bir transfer olur çünkü atletico madrid bildigim kadarıyla simaodan sonra o kanada eliası aldı tutmayınca bu sene aynı kanada ardayı aldılar bizim kadromuza yakışmaz..

Elia imkansız ise. Sercan+Damiao derim. Sercan'ı da 4-3-3'ün solunda kullanırız. Fena da olmaz bence.

Sercan'ın yetenekleri ve oyun tarzı zaten ileri uç forveti olmaktan çok kanat forvet olmaya uygun, tabi biraz mevkisine alışması lazım. Milli takımın Hiddink göreve yeni geldiğinde yaptığı ABD kampında bir maçta bir devre kanat forvet olarak oynamış ve döktürmüş, bir de gol atmıştı. İleri uçta da oynamaz değil oynar (özellikle kontratak oynarken) ama eksikleri daha çok göze çarpar; fizik, bitiricilik, sırtı dönük oynayamama gibi. Onları da bir şekilde geiştirip üst seviyelere çekerse zaten daha çok yönlü bir Baros olur.

Cevaplıyan arkadaslara tesekkür ederim..

Elia juventus un teklifini bile geri cevirmişti olması zor zaten hamburg daki maclarını izledim 1.5 senedir hamburg da fazla bişi yapamadı gelmesini istemem.

Sercan konusunda fikrimiz zate belli nabacaz sercan ı anlamadım santrafor olarak alacaksak usta bi golcü arıyorduk usta golcü sercan ise usta olmayanı merak ederim.

Brezilya liginden inş oyuncu almayız..

renkdaslar bir soru sormak istiyorum geçen bir haber okudum da elias transferi ile ilgili haberde atletico madridli eliasın resmi var ama haberde ısrarla elijaro eliadan bahsediodu 2010 dünya kupasında hollandadaki performansından fln bahsediodu kafam karıştı şimdi biz hollandalı elijaro elia yla mı ilgilenioruz atletico madridli elias tan mı bahsedioruz bu arada fikrimi peşinen söyleyeyim elias kesinlikle gereksiz bir transfer olur çünkü atletico madrid bildigim kadarıyla simaodan sonra o kanada eliası aldı tutmayınca bu sene aynı kanada ardayı aldılar bizim kadromuza yakışmaz..

hamburglu elia.

Beyler ortaya bir bomba atıyım hafta içi bayram dolayısıyla resmi tatil ve kapa bildirim yapamayız bildiğim kadarıyla olmaz da yine transfer yapacaksak olursak nasıl açıklayacağız :(

ikiside gündeme düstü.

elia, hamburgda olan bugun cikti twitterde konusuluyor

ya beyler hamburg elia'yı satmıyacaktı zaten sonrada elia huzursuz olduğu için sıcak bakıyorlar satmaya.

Fatih demireli'de öyle dedi.

Harika transfer olur..

Bugün manu arsenal macı var bakalım arshavin oynayacak mı podolski hamburg macında oynamıs gelmesi bir hayli zor gözüküyor sizin de dediginiz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt