Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetim içindeki fikir ayrılığı olmasa,şu an bizim için transfer kapanmıştı bile....

Biri ister,diğeri fiyatı yüksek bulur derken,kısıtlandı zaman bizim için yine.: /

sarpı verelim tho weeksi almak lazım

Damiao+Riera

Damiao+Benayoun

Damiao+Sercan

Hepsi uyar bence yeter ki su Damiao'yu alalım.

Yönetim içindeki fikir ayrılığı olmasa,şu an bizim için transfer kapanmıştı bile....

Biri ister,diğeri fiyatı yüksek bulur derken,kısıtlandı zaman bizim için yine.: /

Aynen öyle. Yönetim içindeki çatışmalar bizi yavaşlattı. Podolski şimdiye kadar bitmişti. Ve bir çok transfer..

setenin salladığı çok belli ilk ben de bakıyodumiyi gidiyordu ama şimdi netlet olarak belli bu adam sallıyor niye mi:

onceki gun-podolski Galatasaray da

dun-yonetim içinden bazı kişiler anlaşılan parayı çok buldu

bugun-koln fiyat arttırdı

zaten podolski için seref aydın menegerl sorun cıkardı kulubunde problem yok demişti benim için hala cok guvenilirdir seref aydıno

bi de o eliaolayı ne ya

2 farklı duşunen yonetici hadi var dyelim biri anlaştık derse diğeri hayal diyemez ki adam imza attırır getiirir diğer yoneticinin gozune sokar bu olumsuz yonetici eliayı hayal olarak goruyosa alınmasına da karşı çıkamaz

yaniiiii cok belli bu adam palavracı uslubundan da pek iyi bi adama benzemiyor

ayrıca adam 2 taraflı konuşuYo ne olursa bilmiş oluy

dolayısıyla gs'nin kendi içindeki çekişme bana şımarıklık gibi geliyor.. iyi hoca, cömert başkan, CL filan da yok.. ne bu transfer açlığı?(ibrahim seten twitter) lafa bak ya.keyfimizin kahyasımısın ki sana soracaz.arada bir dogru yazıyor ama bazende sacmalıyor.ama olsun en azından diger fbliler kadar her sözü taraflı olmuyor en azından.

1 eylülden önce transferler bitmezse yönetim itibar kaybeder , üstelik fatih terim de bunu dillendirdi, bence pazartesi bombalar patlar

Beyler o değil de aklıma süper ötesi bi fikir geldi halbuki hiç fikriyatımda yoktu bu kadar süper olmasını ben de beklemiyodum nasıl olduysa Tita kaç yıldır Türkiye'de artık T.C. vatandaşı olabilir heralde alalım Türk olarak dursun bi kenarda hızlı atik son vuruşları olan bi adam sonuçta yerli olarak sıkıntı yaratmaz fiyatıda çok cüzidir şaka maka olma mı ya la ?

Aynen öyle. Yönetim içindeki çatışmalar bizi yavaşlattı. Podolski şimdiye kadar bitmişti. Ve bir çok transfer..

Maalesef...Ama buna bir çözüm bulunmalı artık.

En çok da ,Podolski transferine üzüldüm ayrıca,ne yalan söyleyeyim.Bizim için çok yararlı olacaktı.

Takımdaki kaliteli Türk futbolcular : Selçuk,Yekta

Yekta gitti kaldı Selçuk

Terim'in kadrosuna bak içler acısı

elia kaliteli bi oyuncu keitanın vol2 olabilir ama orjini sol kanat diil sanırım öyle bit oyuncuya hayır denmez ama sol açık orjinli bir oyuncu alınmalı bence poldi çuk otururdu oraya

Taffarel Brezilya'da çözecek

Sol tarafa düşünülen isimler arasında yer alan Marlos Romero için kaleci antrenörü Taffarel'in girişimlere başlayacağı öğrenildi. Başkan Ünal Aysal'ın onay vermesi halinde, transferle yakından ilgilenen Taffarel'in Brezilya'ya gideceği ve işi bitireceği bildirildi. 3.5 milyon euro'luk bonservis bedeli 23 yaşındaki Marlos'u çok cazip kılıyor.

Fotomaç

Yahu bu haber doğruysa Marlos 3,5 milyon euro etmezki en fazla 1-1,5 milyon euro eder.Eğer Marlos için 3,5 milyon euro isteniyorsa Dos Santos geri dönsün 5 milyon euro ya bonservisini alabiliriz.Of of yönetim cimrilik yapmayıp Podolskiyi alsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt