Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler o değil de aklıma süper ötesi bi fikir geldi halbuki hiç fikriyatımda yoktu bu kadar süper olmasını ben de beklemiyodum nasıl olduysa Tita kaç yıldır Türkiye'de artık T.C. vatandaşı olabilir heralde alalım Türk olarak dursun bi kenarda hızlı atik son vuruşları olan bi adam sonuçta yerli olarak sıkıntı yaratmaz fiyatıda çok cüzidir şaka maka olma mı ya la ?
alalım.sonrada yasını da:asd: kücültelim paf(A2) takımında oynatırız.

Beyler o değil de aklıma süper ötesi bi fikir geldi halbuki hiç fikriyatımda yoktu bu kadar süper olmasını ben de beklemiyodum nasıl olduysa Tita kaç yıldır Türkiye'de artık T.C. vatandaşı olabilir heralde alalım Türk olarak dursun bi kenarda hızlı atik son vuruşları olan bi adam sonuçta yerli olarak sıkıntı yaratmaz fiyatıda çok cüzidir şaka maka olma mı ya la ?

Kendi kendine alıntı yapan şahsiyet vol II yalnız ben ters fikri yazmıycam :D

Yıl Kulüp Maç (gol)

2002-2003

2004-2006

2006-2007

2007-

2009-2011

2011

2011- Ituano

Ankaraspor

→Ankaragücü (kiralık)

Ankaraspor

→Antalyaspor (kiralık)

Ankaraspor

→Ankaragücü (kiralık)

Bursaspor 29 (8)

59 (11)

35 (4)

30 (6)

40 (9)

0 (0)

0 (0)

Adam bayadır ülkemizde vikiye göre Bursa kiralamış bile doğru mudur bilen var mıdır ?

elia kaliteli bi oyuncu keitanın vol2 olabilir ama orjini sol kanat diil sanırım öyle bit oyuncuya hayır denmez ama sol açık orjinli bir oyuncu alınmalı bence poldi çuk otururdu oraya

hamburgda ki elia tam sol kanat futbolcusu tersten çok iyi giriyor ceza sahasına

Pazartesi KAP'a kesinlikle şunu açıklarız.

Pino Al Al Nassr Fc'de.

Elia hayalleri kurmayın Podolski'ye o kadar ugrasıp alamayan yönetimin Elia'yı alması imkansız ötesi

ibrahimseten ibrahim seten

gökhan gönül'e gsaray veya bjk'dan teklif olduğu yolunda haberler çıkıyormuş, gökhan "ikisine de gitmem kesinlikle.. yok artık" dedi..

abarttı artık. Gökhan Gönül giderse avrupaya gider zaten. neyin tantanasıdır bu ?

İbo'nun dediğine göre liste baskanın onune konacakmıs o halde ibo'nun dediğinin doğru oldugunu dusunursek baskan kaliteli birini alacak o listeden.

ibrahimseten ibrahim seten

gsaraylılar, haldun üstünel'in ağabeyi, tribünün de ağabeyi kerim hastaymış.. onun için dua edin ve iyi dileklerinizi bir vesileyle iletin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt